Sari la conținut

Sfatul foarte important al reginei Camilla. Ce să faci odată ce înaintezi în vârstă – secretul anti-îmbătrânire

Din cuprinsul articolului

Regina consoartă Camilla, în vârstă de 75 de ani, a făcut lumină asupra secretelor sale anti-îmbătrânire de-a lungul deceniilor.

În timpul angajamentelor naționale și internaționale, regina Camilla a dezvăluit cum se menține în formă pe măsură ce îmbătrânește. În timp ce își făcea apariția la centrul comunitar Tiong Barry din Singapore în 2017, Camilla și-a împărtășit punctul de vedere despre yoga. „Este un lucru foarte bun pentru tine”, a spus regina „Te face mult mai suplă”.

Soția regelui Charles a adăugat: „Cred că este foarte important, pe măsură ce îmbătrânești, să faci exerciții fizice și stretching.”

La o convorbire video cu Dame Darcey Bussell și cu prezentatoarea Angela Rippon în 2020, regina Camilla a împărtășit: „Cred că toți trebuie să ne menținem activi.

„Dacă nu o facem, vom avea cu toții convulsii, știți, nu vom putea să ne ridicăm din pat dimineața.”

Secretul anti-îmbătrânire

NHS este de acord cu părerea reginei Camilla, descriind exercițiile fizice ca fiind un „leac miraculos” împotriva bolilor.

Experții consideră că yoga are potențialul de a vă ajuta atât în ceea ce privește sănătatea fizică, cât și cea mentală.

Tehnica de gestionare a stresului poate ajuta la reducerea nivelului de cortizol și la promovarea unui somn bun.

Nu numai atât, se spune că yoga protejează coloana vertebrală și îmbunătățește sănătatea oaselor.

Potrivit organismului național de sănătate, oamenii sunt încurajați să facă cel puțin 150 de minute de activitate în fiecare săptămână.

Exercițiile de flexibilitate sunt, de asemenea, esențiale pentru „a vă ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea și mobilitatea”, spune NHS.

Acest tip de exerciții ar trebui făcute „cel puțin de două ori pe săptămână”, care pot include rotația gâtului, îndoiri laterale și întinderi ale gambei.

Organismul de sănătate notează: „Exercițiile de forță și flexibilitate vă vor ajuta să creșteți forța musculară, să mențineți densitatea osoasă, să îmbunătățiți echilibrul și să reduceți durerile articulare.”

Evident, înclinația reginei Camilla de a efectua exerciții fizice și întinderi de flexibilitate a fost de bun augur pentru sănătatea ei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel