luni, octombrie 3, 2022

Reghecampf începe războiul înaintea lui Putin. Care este adevăratul motiv pentru care divorțează? „Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! M-a deranjat foarte tare”.

Laurențiu Reghecampf a aruncat în Internetul și rețelele de socializare, după ce a făcut o serie de declarații șocante în legătură cu adevăratul motiv pentru care divorțează de Anamaria Prodan.

Antrenorul Craiovei pare că va arunca bomba duminică, la ora 19.00, în momentul premierei podcastului lui Cătălin Măruță, la care a fost invitat.

Te-ar mai interesa: Aceste simptome pot fi semnele unei boli incurabil...

Este pentru prima oară când Reghecamp răspunde acuzelor aduse în media de soția sa, Anamaria Prodan, după ce a anunțat divorțul.

 

De ce l-a bătut, de fapt, Anamaria Prodan pe Dan Alexa. Soția lui Laurențiu Reghecampf a recunoscut tot - Playsport

Reghecampf începe războiul înaintea lui Putin. Care este adevăratul motiv pentru care divorțează?

Laurențiu Reghecampf o acuză pe soția sa de ipocrizie și lasă să se înțeleagă că Anamaria Prodan l-a înțelat cu Dan Alexa.

„În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu?

Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe, în rest nimic!”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Te-ar mai interesa: Câte grade are în casă ministrul Energiei: Nu stau...

Antrenorul a comentat şi incidentul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa:

„Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci! Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva.

PRO TV - Laurențiu Reghecampf, adevărul despre relația dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa

„Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro”

Antrenorul nu a uitat nici acuzele conform cărora ar fi fost un întreținut și că soția sa ar fi adus banii în casă.

„La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu.

Te-ar mai interesa: Un bărbat de 33 ani a rămas fără mâna dreaptă în u...

Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Sunt banii lui mama… Pe bune? Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile. Cred că am 2.000 de mailuri de la Anamaria.

Am auzit-o de foarte multe ori: eu o să-i pun numele lui Bebe, Prodan. Păi, pe tine nici nu te cheamă Prodan în primul rând. O cheamă Anamaria Dumitrescu, eu am luat-o Anamaria Dumitrescu. Ea a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu”, a punctat Laurenţiu Reghecampf.

Te-ar mai interesa: Medic: Este cel mai prost obicei alimentar. Duce l...

„E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât”

„E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât, face lucruri care la un moment dat îi vor dăuna lui Bebe. Ce treabă are ea cu Corina? Ea știe foarte bine că nu are nici o implicare Corina, pentru că eu m-am despărțit de ea.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Adică simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă și aș fi vrut ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mănânci gutui zilnic. Benefici...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private