sâmbătă, aprilie 1, 2023

Regim slăbit Lidia Fecioru. Bioenergeticianul Lidia Fecioru a dezvăluit rețeta cu care a reușit să dea jos 30 de kilograme dar și ce a motivat-o să slăbească. 

”Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat. Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată. În regim era așa: trei zile de proteine animale, trei zile de proteine vegetale și trei fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc”, a detaliat Lidia.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune ceaiuri pentru ficatul gras, încărca...

Regim slăbit Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a ținut un regim drastic renunțând la orice carbohidrat, inclusiv la fructe. Totuși, când simțea nevoia de ceva dulce, mânca o bucățică de ciocolată neagră.

„Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom. Nu am mâncat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar conțin zahăr. Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apa chioara”
Lidia Fecioru

Te-ar mai interesa: Drojdia roşie, un elixir pentru inimă, antidotul c...

Una din regulile cele mai importante pentru cei care doresc să-și schimbe viața și stilul alimentar este să scape de pofte. Dacă mintea este în ordine, totul e în echilibru. „Trebuie să știi ce vrei. Voința e pe primul loc”, a mai adăugat Lidia.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private