duminică, decembrie 4, 2022

Regimul strict cu care a slăbit Cristian Piedone. Cunoscut ca fiind supraponderal mare parte a vieții sale, Cristian Piedone a apelat la un regim strict alimentar. Acesta mărturisește că a ajuns să slăbească de la 200 de kg la 100 kg.

Cristian Popescu a spus că a reușit această performanță mancând cinci mese pe zi fără limită de cantitate, printr-un regim în care nu are voie să amestece proteine cu glucidele sau cu carbohidrații.

Te-ar mai interesa: OMS avertizează: Scăderea vigilenţei lasă uşa desc...

10:00 – pipet de pui la gratar, la cuptor sau fiert.
12:30 – ciuperci la gratar sau legume la gratar, dar verzi (dovlecei, vinete, ardei gras), fara legume de culoare rosie.
15:00 – pulpa de vita la cuptor, la gratar sau fiarta.
18:30 – iaurt cu branza de vaci cu verdeata, castravete si ceapa

Regimul strict cu care a slăbit Cristian Piedone: „Dacă nu reții un regim strict, și cu operație, pui la loc. Rămâi gurmand, te duci la frigider, vrei să-l dovedești, ajungi să bagi dublu. După o vacanță în Corfu, unde merg de 25 de ani, la moaștele Sfântului Spiridon, am venit acasă cu 30 de kilograme în plus. Am mâncat ce se mănâncă în Grecia, luam în fiecare zi câte un kilogram jumătate, în medie”, a povestit Piedone atunci când a fost întrebat despre operațiile de micșorare a stomacului.

Primarul sectorului 5 a spus că în prezent cântărește 112 kg, dar a recunoscut că a avut și 218.

„Am fost invitat de un prieten, doar noi doi (n.r. 2000-2001). Eram surmenat. A zis să mâncăm niște mici, în Regie. Ok. M-a întrebat câți mici. ”Eu vreau patru”, mi-a zis el. ”Bine, atunci ia 100!”. I-am spus ospătarului să aducă și salată, și cartofi prăjiți. Au ieșit toți din bucătărie, nu le venea să creadă că acea comandă e doar pentru doi inși, au crezut că au venit un grup, fiindcă ei chiar așteptau un grup de oameni. Micul ajunge la 30 de grame produsul finit. Am mâncat două kilograme și jumătate de carne! Am mai mâncat o dată 22 de hamburgeri la McDonalds”, a povestit Piedone, la Kanal D.

Te-ar mai interesa: La ce trebuie să fim atenți când consumăm miere și...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private