Categories: Ştiri sănătate

Regina Camilla a oferit informații de ultim moment despre starea de sănătate a prințesei Kate Middleton, diagnosticată cu cancer

Regina a declarat că Prințesa de Wales „va fi încântată” după ce a primit afișe de la susținători în timpul unei vizite la Shrewsbury, în cursul zilei de ieri, titrează The Independent.

Camilla a făcut aceste comentarii în timpul unei vizite la o piață agricolă, în timp ce s-a întâlnit cu două surori tinere care au făcut pancarte cu cuvintele emoționante „trimiteți-i dragostea noastră lui Kate”, în urma anunțului despre cancerul ei.

Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a vizitat ieri Shrewsbury, unde s-a întâlnit cu două surori, care au făcut postere decorate cu inimi și stele pentru Kate Middleton. Harriet, în vârstă de zece ani, și Lois Waterston, în vârstă de șase ani, au întrebat-o pe regină dacă poate să le ducă Prințesei de Wales.

Regina nu s-a ferit și le-a spus micuțelor că darurile vor ajunge la Kate Middleton. „Știu că Catherine este încântată de toate urările frumoase și de tot sprijinul”, a transmis regina. Ulterior, fetița mai mare și-a cerut scuze: „Îmi pare rău că sunt un pic încrețite”, însă Camilla a asigurat că nu e nicio problemă: „Le voi lua cu grijă și ne vom asigura că ea le va primi”.

Prințesa de Wales a dezvăluit săptămâna trecută, într-o declarație video, că urmează o chimioterapie preventivă.

sursa foto: ABC13

Amploarea rupturii dintre William și Harry

Vizita Reginei Camilla la Shrewsbury vine în contextul în care s-a afirmat că prințul Harry așteaptă „scuze” din partea prințului William după „ani de tensiuni”.

Potrivit autorului regal, Tom Quinn, ducele de Sussex este dornic să se reunească cu familia sa, dar așteaptă ca William și Kate să își ‘ceară scuze’ ca parte a procesului de reconciliere.

Nici Harry și nici Meghan nu au fost informați în prealabil despre videoclipul lui Kate, lăsând la vedere amploarea dureroasei rupturi dintre frații cândva inseparabili.

Ducii de Sussex au luat legătura cu fratele și cumnata lor după aflarea veștii, dar au primit în schimb un „răspuns rece”, potrivit rapoartelor.

Între timp, regele Charles urmează să se întoarcă la îndatoririle sale publice în duminica Paștelui. Monarhul, care urmează, de asemenea, un tratament împotriva cancerului, va participa duminică, alături de Camilla, la o slujbă de Paște la capela de la Castelul Windsor.

Recent Posts

Predicția cumplită din Biblie cu privire la sfârșitul lumii: „Va trimite nisipul să distrugă totul”

Cerul de la sud de Atena, Grecia, a devenit portocaliu din cauza unei furtuni de…

11 ore ago

Viața unei zodii se schimbă până în luna Mai. Claudia Pătrășcanu: Sunt privilegiații sorții până în ultima zi din luna aprilie!

Camelia Pătrășcanu anunță că un semn poate să-și schimbe întreaga viață până la începutul lunii…

12 ore ago

Bill Gates a dezvăluit cele două alimente nelipsite din dieta sa: Nimeni nu se aștepta la asta

Fiind unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, se…

12 ore ago

Băuturi populare care protejează creierul de boli

Băuturile populare care protejează creierul de boli au atras o atenție considerabilă în ultimii ani,…

13 ore ago

Cum să mănânci corect micii. Alimentul care nu trebuie să lipsească din farfurie. Nutriționist: Protejează vasele de sânge, are efect anticancerigen

Nutriționistul Cristian Mărgărit a oferit la Antena 3 câteva explicații cu privire la modul în…

13 ore ago

Rețetă pască fără aluat. Nu îngrașă și e absolut delicioasă!

Rețetă pască fără aluat. În cazul în care doriți să vă delectați cu un desert…

14 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancer ovarian