Categories: Stil de viaţă

Rețetă pască fără aluat. Nu îngrașă și e absolut delicioasă!

Rețetă pască fără aluat. În cazul în care doriți să vă delectați cu un desert delicios care nu conține grăsimi, fiți pe fază!

Poți mânca pască, fără să te îngrași. Rețeta personală a unui nutriționist! Medicul nutriționist Anca Hâncu a dezvăluit o variantă sănătoasă și sigură pentru siluetă! Este ideală dacă nu vrei să te îngrași!

Nutriționistul Anca Hâncu a dezvăluit rețeta sa personală de pască. Este o variantă ideală pentru cei care nu vor să își pună silueta în pericol.

Tot ce trebuie să faceți este să puneți mai puțin zahăr, ba chiar îndulcitor și să înlocuiți blatul cu mere. Astfel vă bucurați de ceva delicios, dar scăpați și de kilogramele în plus.

Poți mânca pască, fără să te îngrași.”Pasca poate fi gătită cu mai puţin zahăr, se mai pun nişte stafide şi vor da savoarea.

Aş veni, de data aceasta, cu o rețetă personală. Eu, în loc de toată coca aceea cu făină, aş sugera să punem nişte mere. Se pun merele la copt în tavă, deasupra toată umplutura aceea cu brânză, ou, puţin zahăr sau chiar îndulcitor.

La final, se răstoarnă totul. Şi, atunci, iese ca un tort cu mere şi cu brânză, care este foarte bun, este gustul de pască.

Mai ales dacă vrem să avem grijă de silueta noastră. Trebuie să balansăm. Avem şi plăcerea de a arăta bine şi plăcerea de a mânca ceva delicios şi bun”, a explicat medicul nutriționist Anca Hâncu, într-un interviu pentru DC Medical.

Rețetă PASCĂ fără aluat

Indiferent cum alegi să o prepari, pasca este un simbol foarte vechi al Sfintelor Paști. Dacă și tu vrei să faci acest desert, noi vă propunem încă o rețetă rapidă, simplă și ușor de preparat.

INGREDIENTE

  • 1 kg brânză de vaci
  • 200 ml smântână lichidă
  • stafide, vanilie sau de rom
  • 350-400 g zahăr sau îndulcitor
  • 10 ouă

Atenție! Această compoziţie de pască fără aluat va creşte, aşa că nu umpleţi vasul până la refuz.

MOD DE PREPARARE

Prima oară se preîncălzește cuptorul. Apoi, într-un vas mare, cu ajutorul unui mixer, se mixează ingredientele treptat, amestecând continuu la viteză medie până când se omogenizează compoziția.

Se toarnă totul într-o tavă care nu lipește (rotundă, de preferat) și se dă la cuptor.

Recent Posts

ANM anunță când vine canicula în România. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Potrivit meteorologilor, va ploua în prima săptămâna prognozată. În ceea ce privește temperaturile, acestea vor…

23 de minute ago

Atacurile de gută sunt extrem de dureroase. Cum poți gestiona durerea epuizantă

Atacurile de gută pot fi extrem de dureroase și epuizante. Pacienții care experimentează un astfel…

53 de minute ago

Prognoza meteo din bătrâni pentru luna MAI. Mihai Voropchievici: Aveți grijă. Vom fi răsturnări de situație

Prognoza meteo din bătrâni cu Mihai Voropchievici. Luna mai 2024 este caracterizată printr-o vreme capricioasă,…

o oră ago

Opțiuni de tratament pentru cancerul tiroidian și efectele secundare

Cancerul tiroidian este afecțiunea oncologică în care celulele maligne se formează în țesuturile glandei tiroide.…

2 ore ago

Poate un ceas inteligent cu funcția ECG să vă avertizeze cu privire la o bătaie neregulată a inimii? Răspunsul medicilor

Probabil că ați auzit sau ați citit o poveste despre o persoană care a fost…

2 ore ago

Citeste si: