miercuri, decembrie 7, 2022

Regina Elisabeta a II-a, urmează să se vaccineze anti-covid. „Nu va exista tratament special pentru nimeni”

Regina Elisabeta a Marii Britanii și soțul ei, Prințul Philip, ar putea „face cunoscut” momentul în care vor fi vaccinați împotriva COVID-19, conform The Times. Regina, în vârstă de 94 de ani, și soțul ei, în vârstă de 99 de ani, vor fi probabil printre primii cărora li se va oferi un șansa de a se vaccina. Guvernul Marii Britanii acordă prioritate persoanelor în vârstă, deoarece începe lansarea vaccinului Pfizer care a fost aprobat pe 2 decembrie .

Te-ar mai interesa: Cât de des trebuie schimbată lenjeria intimă și cu...

Regina este foarte admirată în societatea britanică. Prin urmare, sprijinul său public pentru vaccin ar fi un mesaj puternic pentru a contracara dezinformarea anti-vaccinare care circulă online.

Pandemia de coronavirus a ucis peste 60.000 de persoane în Regatul Unit și a infectat peste 1,7 milioane. Familia regală nu a fost neatinsă. Atât moștenitorul tronului, prințul Charles, cât și fiul său cel mare, prințul William, au fost testați pozitiv pentru COVID-19 la începutul anului.

În conformitate cu lista de priorități a guvernului pentru lansarea vaccinului, primele doze sunt destinate administrării rezidenților la domiciliul persoanelor în vârstă și îngrijitorilor acestora. Urmează persoanele cu vârsta peste 80 de ani și personalul serviciilor de sănătate.

Te-ar mai interesa: Monica Pop a răbufnit după ce s-a comentat despre ...

Regina Elisabeta a II-a, urmează să se vaccineze anti-covid. „Nu va exista tratament special pentru nimeni”

În 1957, regina a făcut public faptul că Charles și sora sa, prințesa Anne, pe atunci 8 și 6 ani, fuseseră vaccinați împotriva poliomielitei. Acest lucru a ajutat la calmarea îngrijorărilor cu privire la potențialele efecte secundare ale ceea ce era atunci un nou vaccin.

Surse guvernamentale importante au declarat că Regina, care se află în al doilea grup prioritar de peste 80 de ani, nu va putea sări în fața cozii. În schimb, locuitorii de îngrijire și îngrijitorii lor vor fi în partea de sus a listei, conform îndrumărilor Comitetului mixt pentru vaccinare și imunizare.

Te-ar mai interesa: Vești bune! Se dau bani de la stat de Sărbători. C...

„Ne-am aștepta ca toată lumea să primească orice vaccin în ordinea stabilită de Comitetul mixt pentru vaccinare și imunizare (JCVI). Nu va exista tratament special pentru nimeni”, a declarat o sursă din Guvern.  

Marea Britanie a asigurat 40 de milioane de doze de vaccin COVID-19 în curs de dezvoltare de către firmele farmaceutice Pfizer și BioNTech, care s-au dovedit a fi eficiente la 90% în prevenirea bolii.

Te-ar mai interesa: A fost demonstrat! Cei care mănâncă des aceste ali...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private