Sari la conținut

Regina Elisabeta și Tom Cruise au devenit prieteni secreți, cu puțin timp înainte de moartea ei

Regina Elisabeta și Tom Cruise au devenit prieteni secreti, cu puțin timp înainte de moartea ei

Chiar în săptămânile dinainte de moartea ei, regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, a dovedit că niciodată nu este prea târziu să-ți faci un nou prieten. Iar noul său prieten era nimeni altul decât Tom Cruise, cu care Majestatea Sa „chiar s-a înțeles” în timpul verii, potrivit la Page Six.

Regina Elisabeta și Tom Cruise au devenit prieteni secreti, cu puțin timp înainte de moartea ei

Actorul Top Gun s-a aflat în Marea Britanie ca parte a sărbătorilor jubileului de platină al reginei, dar, din cauza problemelor de mobilitate în curs, răposata Sa Majestate nu a putut să-l întâlnească la festivități.

„Regina a ținut să se știe că a fost cu adevărat dezamăgită că nu l-a întâlnit pe Tom la concurs, așa că a l-a invitat să facă un tur special al Castelului Windsor, special pentru el”, se arată în sursa citată. „După aceea, cei doi au luat ceai împreună.”

Starul de la Hollywood a avut un succes atât de mare încât a ajuns să tragă cu o armă ceremonială.

„Îi plăcea să-l vadă și s-au înțeles cu adevărat, atât de mult încât l-a invitat înapoi la prânz”, spune sursa. „I s-a permis chiar să zboare cu elicopterul.”

Prietenia celor doi urma să continue cu o altă întâlnire la prânz, de data aceasta, dar Regina Elisabeta a murit pe 8 septembrie la Castelul Balmoral înainte ca cei doi să se poată reuni.

Într-un interviu de la începutul acestui an, Cruise a spus despre Regina Elisabeta că „este o femeie pe care o admir foarte mult. Cred că este o persoană care are o demnitate extraordinară și îi admir devotamentul. Ceea ce a realizat ea a fost istoric.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel