duminică, iulie 12, 2020

Jennifer Lopez arata mai bine ca niciodata. Cum reuseste? Nutritionista sa a dezvaluit secretul accelerarii metabolismului.

Un metabolism alert nu inseamna ca ai castigat un fel de loterie genetica. Haylie Pomroy este nutritionista lui Jennifer Lopez si explicat in noua ei carte, “Metabolism Revolution” care sunt regulile de aur pentru un metabolism alert.

Regulile de aur pentru un metabolism alert

Citește și:

Mananca mancare adevarata

Este adevarat, ai auzit asta de un milion de ori inainte. Dar ce inseamna de fapt? Inseamna ca mancarea a fost ceva viu si ca provine de pe pamant, din cer sau din apa. Aici sunt incluse fructele, legumele, cerealele, carnea, ouale si pestele. Sunt excluse chimicalele, asa cum sunt indulcitorii, conservantii si potentiatorii, multe dintre acestea contribuind la intreruperea activitatii metabolice.

Citește și:

Schimba des planul alimentar

Este important sa gasesti o metoda ca sa nu consumi aceeasi mancare cinci zile la rand. In felul acesta nu te vei plictisi, iar cu cat dieta este mai variata, cu atat sunt mai mici sansele de a stoca grasime in exces la nivelul organismului.

Consuma alimentele care iti plac cel mai mult

Daca incerci sa urmezi un regim alimentar restrictiv, nu vei fi niciodata multumita de rezultate. Daca te bucuri de mancare, organismul secreta endorfine si reduce hormonul de stres, ceea ce imbunatateste functionarea metabolismului.

Citește și:

Citeste continuarea…

Parteneri