miercuri, septembrie 28, 2022

Impreuna, dar nu chiar? Multe femei se confrunta cu lipsa de implicare a partenerilor lor in relatia de cuplu.

De fapt, femeile sunt singurele care considera ca au o relatie, in timp ce barbatii indisponibili emotional iau, mai degraba, postura de „spectatori”, implicandu-se cat de poate de putin in

presupusa relatie pe care ei insisi neaga ca ar avea-o.

Indisponibilitatea emotionala poate aparea din mai multe cauze, de la o suferinta puternica in dragoste la trecerea unei perioade lungi de singuratate. Ce-i drept, barbatii sunt adesea cel mai

Te-ar mai interesa: De ce sunt mai sănătoase ouăle de prepeliță decât ...

predispusi sa devina indisponibili emotional, femeile fiind, prin natura lor, mai dornice de intimitate din toate punctele de vedere.

Indicat ar fi ca orice om, inainte sa investeasca energie si suflet intr-o relatie, chiar si in formele sale incipiente, sa stie daca celalalt – potentialul partener – este sau nu disponibil emotional. Odata ce stie, macar poate decide in cunostinta de cauza daca merita sau nu, in opinia sa, sa se implice.

 

Iata care sunt semnele indisponibilitatii emotionale!

 

  1. Fara planuri – in momentul in care iesi cu cineva in oras, sa spunem in perioada de dinaintea relatiei, est indicat sa stii pe viitorul foarte apropiat ce planuri are celalalt. Ca sa nu iei bilete la film pentru sambata in care el pleaca din oras, spre exemplu! Daca persoana dupa care ti s-au aprins calcaiele nu are niciun plan, niciodata, in nicio zi si mereu raspunde „Nu stiu ce fac atunci”, inseamna ca este o persoana indisponibila emotional. Acestea sunt firile care pur si simplu nu-si fac planuri si trec de la o zi la alta, dupa cum o fi.

 

  1. Fara intalniri – nimeni nu spune ca o intalnire amoroasa trebuie sa implice lumanari si flori, insa exista o mare diferenta intre a te intalni cu un barbat care, se presupune, ca este interesat fizic de tine si a iesi la o bere in oras, foarte casual. Barbatii indisponibili emotional nu depun niciun efort

pentru a-si incanta partenerele sau potentialele partenere atunci cand se intalnesc cu ele. Pentru ei este echivalentul oricarei iesiri in oras, fie cu colegii e munca, fie cu prietenii din „gasca”.

Te-ar mai interesa: Medicii atrag atenția: mustul te poate ucide. Iată...

 

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private