Sari la conținut

Remedii naturiste pentru dizolvarea pietrelor la rinichi

pietrele la rinichi

Sănătatea sistemului renal este esențială pentru întregul organism. Acesta are rolul de a filtra toxinele din sânge, astfel încât să potă fi eliminate prin urină. Filtrarea sângelui este vitală pentru restul organelor și pentru întreaga funcționare corespunzătoare a organismului. Ce remedii naturiste te pot ajuta să menții echilibrul sistemului renal și cum favorizează acestea dizolvarea pietrelor la rinichi?

Aculumarea de toxine și deshidratarea pot declanșa afecțiuni ale sistemului renal, prin inhibarea procesului natural de eliminare a mineralelor și proteinelor în exces. În timp, acestea se acumulează în țesuturi și formează pietre la rinichi. Ce tratamente naturale favorizează dizolvarea pietrelor la rinichi și de ce sunt acestea periculoase pentru organism?

Pietrele la rinichi reprezintă formațiuni mici care pot bloca tractul urinar, provocând simptome neplăcute și dureri. Pentru a evita posibilele complicații, este necesar să tratezi afecțiunea cât mai repede.

Potrivit Doza de Sănătate, există o serie de tratamente care te pot ajuta să elimini pietrele la rinichi, în mod natural! Totuși, este recomandat ca înainte de începerea tratamentelor să ceri sfatul unui specialist, mai ales dacă urmezi un tratament medicamentos.

Iată ce tratamente naturiste te ajută să elimini pietrele la rinichi, în mod natural!

Suc de mere și castravete

„Pe lângă faptul că îmbunătățește digestia, sucul de mere și castravete reprezintă un tratament alternativ pentru dizolvarea pietrelor la rinichi.

Citeste si:

Conținutul semnificativ de fibre și antioxidanți al acestuia îndepărtează mineralele și apa reținută de organism, susținând eliminarea calculilor renali.

Ingrediente

  • 5 mere
  • ½ castravete

Mod de preparare: Stoarce merele și castravetele cu ajutorul unui storcător electric și servește imediat sucul obținut.

Mod de consum: Bea suc de mere și castravete pe stomacul gol, timp de o lună de zile.

Lămâie și oțet de mere

Combinând zeamă de lămâie cu oțet de mere, obții un tratament alcalin care, pe lângă faptul că purifică sângele, stimulează dizolvarea pietrelor la rinichi.

Proprietățile antioxidante și antiinflamatoare ale ingredientelor menționate optimizează funcția renală și îmbunătățesc producția de urină. Astfel, rinichii pot curăța mai ușor tractul urinar.

Ingrediente

  • Zeama a ½ lămâie
  • 1 cană (200 ml) de apă caldă
  • 1 lingură (10 ml) de oțet de mere ecologic

Mod de preparare: Amestecă zeama de lămâie cu apă caldă și adaugă oțetul de mere.

Mod de consum: Consumă remediul obținut pe stomacul gol, timp de cel puțin 3 săptămâni consecutive”, recomandă Doza de Sănătate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.