luni, iunie 21, 2021

Vergeturile nu reprezintă un pericol pentru sănătate, însă multe persoane sunt afectate de aspectul inestetic. Acestea apar, de fapt, ca urmare a pierderii elasticității. După pierderea sau luare bruscă

în greutate, pielea este întinsă în mod excesiv, iar țesutul se cicatrizează. Ce remedii naturiste pentru vergeturi te pot ajuta să ameliorezi aspectul înestetic?

Odată cu trecerea timpului, aspectul inestetic vergeturilor se poate diminua. Vergeturile se îndepărtează foarte greu, iar procedurile sunt, de cele mai multe ori, dificile. Cu toate acestea, există o serie de remedii naturiste pentru vergeturi care te vor ajuta să ameliorezi aspectul inestetic.

Vergeturile se formează în interiorul stratului de mijloc al pielii, motiv pentru care îndepărtarea lor este un proces dificil. Deși pot acoperi

diverse părți ale copului, acestea afectează în mod special zonele predispuse la depunerea în exces a grăsimii, precum fesele, abdomenul, brațele, picioarele și sânii. Ce pași trebuie să urmezi pentru a diminua aspectul insetetic al vergeturilor, potrivit Doza de Sănătate?

Iată ce remedii naturale te pot ajuta în lupta cu vergeturile!

Sucul de cartofi

„Cartofii au proprietăți de regenerare a celulelor pielii și stimulează dezvoltarea acestora.

Instrucțiuni:
Ia un cartof de mărime adecvată, decojește-l și răzuie-l.
Stoarce sucul cartofului ras și aplică acest lichid pe regiunile afectate

de vergeturi în fiecare zi, o dată dimineața și o dată seara. Lasă sucul de cartofi să se usuce pe piele, apoi clătește cu apă rece.

Albușul de ou

Albușul de ou conține aminoacizi și proteine cu abilitatea de a reduce aspectul vergeturilor. Aplicând următorul remediu în mod regulat, vei obține rezultate incredibile în doar câteva săptămâni.

Instrucțiuni:
Bate un albuș de ou până obții o spumă. Aplică această spumă cu o perie pentru machiaj pe regiunea afectată și las-o să se usuce.
Clătește cu apă caldă și aplică puțin ulei de măsline pentru a preveni deshidratarea pielii.

Unt de

cacao

Untul de cacao este un remediu foarte ieftin și eficient pentru a combate vergeturile. Acest produs conține vitamine esențiale și minerale ce hidratează pielea în profunzime și stimulează regenerarea sa.

Instrucțiuni:
Aplică puțin unt de cacao pe regiunea afectată de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată seara. Masează până când este absorbit complet de piele, recomandă Doza de Sănătate.

Ultimele stiri

Parteneri