Sari la conținut

Remediu pentru eliminarea paraziților intestinali. Cura durează 21 de zile

paraziții intestinal
Sursa foto: arhiva doctorul zilei
semne care ar putea să indice prezența paraziților în intestine:

Paraziții intestinali nu sunt o problemă de sănătate atât de rară, de fapt. Multe persoane se confruntă cu această problemă, chiar și fără să știe. Iată cum îi poți elimina în mod natural.

Lidia Fecioru, renumit bioenergoterapeut, dezvăluie un remediu natural eficient care luptă cu paraziții intestinali.

Aceștia pot fi foarte periculoși pentru organism, în funcție de tip și de perioada de infestare. Astfel, din când în când, împreună cu îndrumarea medicului, este indicat să faci o cură de eliminare a paraziților.

Cură pentru eliminarea paraziților intestinali

Lidia Fecioru, cunoscutul bioenergoterapeut, a dezvăluit un nou remediu naturist, ușor de făcut. Astfel, pentru combaterea paraziților intestinali, aceasta recomandă o combinație din două ingrediente: pelin și cuișoare. Tratamentul trebuie urmat timp de trei săptămâni, spune Lidia Fecioru, acesta putând fi continuat în scop profilaxic, pentru încă o lună.

Înainte de a începe cura este indicat să cereți sfatul unui medic.

Toți avem paraziți intestinali. Nu există să nu avem. Dar există oameni care din cauza acestor paraziți au probleme foarte mari pentru că pot face chisturi parazitare pe intestin, pe creier, pe ficat.

Se pun frunze și rădăcină de pelin și cuișoare la un loc. Se dau prin râșnița de cafea. Tocăm planta de pelin mărunt sau putem lua de la plafar. Râșnim și pelinul și cuișoarele până se fac praf.

Luăm câte o linguriță seara înainte de masă cu o oră pentru că noaptea paraziții sunt mult mai activi în organism. Adulții iau o linguriță cu vârf și copiii o linguriță rasă.

Se beau cu apă pentru că sunt foarte amare. Luăm inițial praful de pelin apoi lingurița cu praful de cuișoare. Pentru cei care nu suportă pot lua cu zahăr sau cu mere și multă apă ca să nu simțim amărăciunea. Se face tratamentul 21 de zile și apoi o lună din 3 în 3 zile ca profilaxie” a explicat Lidia la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.