joi, iunie 30, 2022

Dr. Ion Alexie: „Paraziții sunt ucigașul invizibil nr. 1”. Din nefericire, în România, infecția parazitară se situează pe locul doi după prevalență, după bolile cardiovasculare. Există doar două modalități de a scăpa.

Dr. Ion Alexie: „Paraziții sunt ucigașul invizibil nr. 1”. Există doar două modalități de a scăpa

„83 din 100 de persoane sunt infectate, dar nici măcar nu suspectează acest fapt. Problema este că paraziții se hrănesc cu oligoelemente importante pentru organism. Motiv pentru care sistemul imunitar nu poate rezista infecțiilor virale. Papiloamele, durerile musculare, oboseala cronică, problemele de somn și stomac sunt semne sigure că organismele parazitare trăiesc în corpul dvs”, explică Dr. Ion Alexie.

Te-ar mai interesa: Horoscop 30 iunie. Previziuni astrale: Zodii care ...

Milioane de oameni mor în fiecare an din cauza paraziților

„20 de milioane de oameni mor în fiecare an din cauza paraziților. Este de trei ori mai mult decât de cancer, dezastre naturale și accidente de avion toate împreună. Iar în România infecția parazitară se situează pe locul doi după prevalență, după bolile cardiovasculare.

Dar cel mai rău lucru este că medicii încă tratează problema cu mijloace ineficiente, care sunt de mult timp depășite. Putem spune că parazitologia din țară a rămas în urmă în dezvoltare cu aproape 20 de ani.”, spune medicul parazitolog Dr. Ion Alexie, medicul personal al regelui muzicii pop, regretatul Michael Jackson.

Te-ar mai interesa: Hidratarea pe caniculă! „Iaurtul, aceeaşi hidratar...

Dr. Ion Alexie: „Paraziții sunt ucigașul invizibil nr. 1”. Există doar două modalități de a scăpa

Dr. Ion Alexie, un parazitolog de renume mondial din Romania,  a dezvăluit modalitățile de a scăpa de paraziții, ucigașul invizibil nr. 1.

Redăm interviul exclusiv cu Dr.Alexie:

De ce sunt paraziții periculoși?

„Paraziți, în special helminți, ucid încet imunitatea umană. Infecția parazitară este dificil de diagnosticat în timp util, deoarece paraziții sunt organisme vii care au o structură proteică. Acestea se lipesc de intestine și devorează oligoelementele utile, după care organismul suferă de o deficiență de vitamine și devine lipsit de apărare față de alte infecții”.

Te-ar mai interesa: Depresia postnatală. „Îmi doream să nu mă mai trez...

Cum poți scăpa de ei?

„Există doar două metode eficiente:curățarea chirurgicală completă a organismului și o cură terapeutică cu Vermixin. Datorită acestui supliment, în Germania, am scăpat de problema infecției parazitare a populației în doar șase luni. Deci, sunt șocat că medicii voștri folosesc încă alte mijloace ineficiente”, explică medicul.

De ce astăzi această problemă în România este atât de relevantă?

Te-ar mai interesa: R. Kelly, condamnat la 30 de ani de închisoare. Câ...

„Faptul este că au apărut noi paraziți care s-au adaptat chiar și la medicamentele antihelmintice puternice din farmacii. Dacă nu sunt vindecați acum, atunci după 2-3 ani consecințele pot deveni teribile”, mai spune specialistul.

Despre ce consecințe este vorba?

„Nu vreau să te sperii, dar fotografiile și videoclipurile din practica mea vor convinge mai bine decât orice cuvinte. Vă avertizez că aceste imagini nu sunt un spectacol pentru cei slabi de inimă. Dacă încă nu luați Vermixin, vedeți care ar putea fi consecințele”, conchide specialistul pentru Antena 3.

Te-ar mai interesa: Măsură de urgență. Ce se întâmplă cu băuturile cu ...

Ce se va întâmpla dacă nu scăpați de paraziți?

Durerile periodice și disconfortul din regiunea toracelui vorbesc despre prezența paraziților în pericard:

 • Durerile abdominale și scaunele neregulate pot vorbi despre apariția helminților intestinali, care sunt adesea observați la proprietarii animalelor de companie:
 • Durerea oculară și oboseala pleoapelor pot indica prezența paraziților oculari care se pot ascunde în colțurile ascunse ale globului ocular. Dimensiunea lor poate ajunge la 10 cm.

Compoziția Vermixin include numai ingrediente naturale care sunt asimilate de organism 100%. Turmeric purificat, extract de țelină, pelin amar, fructe de emblica asiatică, centella prelucrată.

În compoziția preparatului sunt mai mult de 20 de aminoacizi utili, care au un efect general de întărire și prevenire.

Paraziții pot fi complet eliminați

Eficacitatea preparatului este confirmată de studiile clinice ale Institutului Medical Rubinstein (Israel). La studiu au participat 940 de persoane cu vârsta cuprinsă între 30 și 57 de ani, cu diferite tipuri de infecții parazitare:

 • 93% dintre participanți, paraziții au fost complet eliminați în timpul primei curei.
 • 3% dintre subiecți pentru a obține rezultatul au necesitat o cură repetată de administrare.
 • 6% dintre pacienți, paraziții au fost distruși parțial (mai mult de 80%).
 • Mai puțin de 1% dintre participanți nu au înregistrat modificări.
 • 100% dintre subiecți au remarcat îmbunătățirea generală a sănătății și lipsa efectelor secundare.

Cum funcționează Vermixin?

Vermixin este un supliment alimentar bioactiv, a cărui acțiune este împărțită în 4 etape:

 • În primele zile de administrare, sunt curățate intestinele, veți simți ușurința în stomac.
 • La 3 la 7 zi, se normalizează scaunul , se elimină de la 60 la 80% din paraziți.
 • De la 7 la 14 zi are loc un proces de restabilire a proprietăților de apărare ale corpului.
 • La a 14 zi până la sfârșitul administrării, paraziții rămași mor și sunt eliminați în mod natural.
 • Există doar un motiv întemeiat de a nu trece o cură terapeutică sau preventivă cu Vermixin – lipsa suplimentului de vitamine în stocul producătorului (este livrat exclusiv la comandă).

ATENȚIE! Nu există magazine care vând Vermixin. Datorită numărului mare de falsuri, producătorul a fost forțat să retragă produsele din toate rețelele de farmacie.

Puteți comanda produsul antiparazitar numai prin formularul oficial de comandă, astfel încât să obțineți produsuloriginal 100% la prețul de producere al producătorului.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private