miercuri, martie 22, 2023

Renumitul doctor Richard Schulze recomandă acest amestec natural pentru a scăpa de paraziți intestinali. Dr. Richard Schulze, este una dintre autoritățile cele mai importante în vindecarea naturală și medicamentele pe bază de plante din SUA și influența sa, alături de cea a doctorului John Christopher, a fost enormă în modelarea, susținerea și unor tratamente naturale pentru organism.

Te-ar mai interesa: Cutremur în Ministerul Sănătăţii! Un înalt funcţio...

Corpul uman este un motor al mașinii metabolice, după cum îl descrie Dr. Richard Schulze. Îi furnizăm combustibil (alimente), rulează o pompă (inimă), un computer de bord (creier), sistem electric (nervi), filtru de ulei (ficat) și un sistem de evacuare pentru a elimina deșeurile (colonul). Fiecare sistem, fiecare organ, de fapt fiecare celulă a corpului uman preia combustibil pentru a rula și elimină deșeurile. Eliminarea marii majorități a acestui material rezidual se face de către colon.

Se prepara sub forma de tonic si, ca orice tinctura, are un impact extraordinar asupra organismului. Asa cum se stie, cele mai importante proprietati ale plantelor, se gasesc in tincturi. Odata cu utilizarea acestui tratament, trebuie sa stiti, ca este important sa folositi si fixatori naturali.

Te-ar mai interesa: Încep să se adeverească previziunile lui Nostradam...

Corpul nostru este în permanent contact cu organisme străine: bacterii, viruşi, paraziţi:

 • unele sunt benefice organismului uman, participând, de exemplu, la digestia alimentelor sau la producerea unor vitamine;
 • altele sunt aparent inofensive – stau alături de noi până când imunitatea persoanei scade şi atunci devin periculoase;
 • iar altele sunt permanent în conflict cu omul, generând diverse boli, cum sunt paraziţii.
 • Paraziţii intestinali sunt printre cei mai frecvent diagnosticaţi dintre bolile parazitare. Cele mai frecvente parazitoze sunt: giardioza, oxiuroza, ascaridioza.

Paraziţii intestinali sunt frecvent întâlniţi la copii, vârstnici, adulţi cu probleme imunitare.

Ei se pot dezvolta la diferite nivele în organism, la suprafaţa sau în interiorul corpului. Unii sunt caracteristici doar omului, alţii pot fi preluaţi de la animale.

Bolile generate pot fi uşoare sau grave şi lasă organismul cu un deficit al rezistenţei şi imunităţii.

Dr. Richard Schulze ne propune o rețetă naturistă ce ne ajută la eliminarea viermilor intestinali, dar și a altor probleme de sănătate.

Te-ar mai interesa: Dr. Alexandru Blidaru, renumit medic oncolog: „Cel...

Ingrediente:

 • 1/4 cana de usturoi tocat marunt
 • 1/4 de cana de ceapa rosie tocata marunt
 • 2 lingurite de hrean dat pe razatoare
 • aproximativ 500 de ml de otet de mere
 • 1/4 de cana de radacina de ghimbir proaspat dat pe razatoare

Mod de preparare:

Puneti toate ingredientele intr-un borcan din sticla si turnati otetul peste, cat sa le acopere. Puneti capacul si amestecati.

Lasati la loc racoros, intre 2-6 saptamani. Cu cat sta mai mult, cu atat tinctura va fi mai buna. Amestecati preparatul din cand in cand.

La final, strecurati preparatul si puneti partea lichida intr-o sticla. Depozitati recipientul la loc racoros, ferit de soare. Puteti adauga aceasta tinctura inclusiv in mancarurile preferate.

Te-ar mai interesa: Cea mai TOXICĂ băutură alcoolică. Riscul de a face...

Utilizare:

 • Acest amestec, poate fi utilizat la tratarea mai multor boli sau preventiv.
 • In cazul in care va doriti sa preveniti anumite boli, dizolvati o lingurita intr-un pahar cu apa si consumati o data pe zi. Daca tratati o anumita boala, luati 5-6 lingurite pe zi, dupa masa.
 • In cazul in care doriti sa scapati de parazitii intestinali, dizolvati 3 lingurite intr-un pahar cu apa si beti timp de 7 zile pe stomacul gol.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private