sâmbătă, decembrie 10, 2022

Restricții pentru Sărbători, începând de astăzi, vin chiar de la Bruxelles și vor afecta toate statele membre ale Uniunii Europene.

”E o zi importantă pentru întreaga Uniune Europeană în ceea ce privește pandemia. Colegiul Comisarilor va analiza principalele propuneri ce vor veni către statele membre cu privire la sărbătorile de Crăciun.

Vor fi probabil mai multe recomandări ce vor viza modul în care ar trebui să se comporte cetățenii europeni în preajma sărbătorilor. Vorbim despre un val pandemic în desfășurare la nivelul Uniunii Europene. Cel mai probabil, principalele direcții vor viza modul în care se vor întâlni oamenii de sărbători, să limiteze cât mai mult aceste întâlniri, va fi, cel mai probabil, apelul venit dinspre Comisia Europeană.

Te-ar mai interesa: Studiu: Riscul de accident vascular cerebral se po...

Slujbele de Crăciun vor trece în mediul online

De asemenea, vor fi și referiri la slujbele de Crăciun, cât mai limitate, dacă se poate mutarea lor în online sau oricum, distanțarea să fie păstrată.

Restricții privind petrecerile de Crăciun ale corporațiilor: vor fi mutate în online, fie amânate pentru anul viitor

În ceea ce privește petrecerile ce au loc în corporații sau în firme, acestea ar trebui fie mutate în online, fie amânate pentru Crăciunul următor.

Sunt mai multe astfel de propuneri, ce vor fi analizate miercuri la prânz în Colegiul Comisarilor și urmează să fie prezentate, mai apoi, de Comisarul de Sănătate în întreaga Uniune Europeană.

Din nou vorbim doar despre sfaturi pentru a evita o creștere a numărului de cazuri în întreaga Uniune Europeană”, a declarat Sabina Iosub, realizator BE EU

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Aveți mâinile și picioarele reci tot...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private