marți, mai 30, 2023

De zeci de ani, aspirina a fost numită un medicament minune. Este ușor de înțeles de ce. Este un calmant al durerii. Poate scădea febra. Poate reduce riscul de accident vascular cerebral și atac de cord la persoanele cu risc crescut de probleme cardiovasculare și scade riscul unor tipuri de cancer. Este ieftină, ușor de produs și disponibilă pe scară largă fără prescripție medicală.

Te-ar mai interesa: Un stomatolog atenționează: „Nu știu câți dintre v...

În ultimii ani, cercetările au legat, de asemenea, utilizarea aspirinei cu o sănătate mai bună a oaselor și un risc mai mic de fracturi osoase după cădere (care poate avea consecințe devastatoare, în special în rândul adulților în vârstă). Acum, un nou studiu analizează mai îndeaproape beneficiile potențiale pentru oase.

De ce ar fi aspirina bună pentru oase, oricum?

Poate părea surprinzător că aspirina ar avea vreun efect asupra sănătății oaselor sau asupra riscului de fracturi. Dar aspirina poate încuraja dezvoltarea și supraviețuirea celulelor măduvei osoase implicate în formarea osului. De asemenea, poate inhiba celulele care descompun osul.

Te-ar mai interesa: Cum arată negii cancerigeni din zona intimă. Medic...

În plus, prin prevenirea bolilor cardiovasculare și a accidentului vascular cerebral, aspirina ar putea reduce fragilitatea și poate îmbunătăți sănătatea generală. Acest lucru ar putea duce la mai puține căderi și fracturi osoase.

O analiză a mai multor studii a constatat că utilizarea aspirinei a redus riscul de fractură cu 17%. Dar studiile incluse în acea revizuire au fost observaționale, ceea ce înseamnă că ar putea arăta doar o legătură între utilizarea aspirinei și riscul mai scăzut de fractură.

Te-ar mai interesa: Semne prevestitoare de Alzheimer care apar cu apro...


REȚETA care te scapă de dureri

Potrivit BZI, această rețetă din doar 3 ingrediente îți va întări oasele și te va ajuta să scapi de greutatea în picioare sau durerile de gleznă și de spate.

Aplicati pe zonele afectate acest remediu din ALCOOL, IOD SI ASPIRINA!

Acest remediu din ALCOOL, IOD SI ASPIRINA va intinereste oasele cu 20 de ani! Iata cum se prepara rapid!

– 300ml alcool (70%)
– iod 100ml
– 10 pastile de aspirina (utilizati pastile de 300mg)

Te-ar mai interesa: Ce cauzează umflarea picioarelor și a gleznelor? P...

Iodul este un mineral important pentru organismul nostru in special pentru rolul pe catre il joaca in mentinerea sanatatii glandei tiroide.

Acest mineral regleaza secretia unor hormoni care ajuta in metabolismul organismului precum tiroxina.
Aspirina este de ajutor in tratarea durerilor muscular si articulare. Are effect antiinflamator asupra tuturor tesuturilor inflamate, cum este cazul reumatismului cronic.

Te-ar mai interesa: Niciun medic de familie pentru 12 localități buzoi...

Mod de preparare:

Se combina alcool si iod si se amesteca si pastilele de aspirina zdrobite. Depozitati restul remediului intr-un loc intunecat si rece timp de 21 de zile. Faceti o compresa sau folositi acest amestec si masati direct zona in care simtiti durere.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private