Ciocolata albă raw vegană este foarte sănătoasă și foarte delicioasă, superioară celei din comerț în ceea ce privește gustul și calitatea.
Ingrediente:
100 g unt de cacao
50 g făină de cocos
4 linguri sirop de agave
o pătrime linguriță pudră de vanilie
Topping: goji, alune de pădure, fistic, fulgi de migdale
Mod de preparare:
Topim untul de cacao la bain-marie, apoi îl punem într-un bol și adăugăm făina de cocos, siropul de agave și pudra de vanilie. Amestecăm bine cu telul până obținem o compoziție fluidă. Apoi fie turnăm compoziția într-o tavă mică dreptunghiulară, tapetată cu folie alimentară, fie folosim forme speciale de silicon pentru ciocolată și adăugăm deasupra toppingul. Apoi punem ciocolata în frigider și o lăsăm până se întărește.
Sursa: madeline.ro
Boala Huntington este o afecțiune ereditară care provoacă degradarea progresivă a celulelor nervoase din creier,…
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon că a…
Oamenii de știință au studiat ani de zile efectul dietei şi al stilului de viaţă…
În contextul scandalului legat de medicul Cătălin Cîrstoiu, care s-a retras din cursa pentru Primăria…
Potrivit estimărilor, numărul persoanelor care suferă de demenţă la nivel mondial aproape se va tripla…
Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc duminică Învierea Domnului, cea mai mare sărbătoare a creştinilor. Patriarhul…