Sari la conținut

Medic: Pentru mine, acest Covid a fost cea mai ușoară răceală. Mi-am pregătit organismul cu aceste cure

pacienții bolnavi de Covid-19
S-a schimbat profilul pacienților cu Covid.

Rețetă imunitate. Medicul Adina Alberts a povestit cum și-a pregătit organismul pentru posibila întâlnire cu noul coronavirus. Datorită curelor cu vitamine, dr. Alberts a declarat că a trecut rapid prin boală și s-a negativizat în câteva zile. Iată ce a scris pe pagina de Facebok:

Am să vă fac o destăinuire. În campania umanitară de testare gratuită pe care am desfășurat-o câteva săptămâni, am contractat și eu “mult temutul” coronavirus nou.
*
Pentru mine, infecția cu Sars Cov 2 a fost ca o răceală obișnuită. N-am tușit, n-am făcut febră. Mi-au curs nasul și ochii, am strănutat de sute de ori, am răgușit puțin și mi-am pierdut preț de vreo 5-6 zile, parțial gustul și total mirosul. Imediat ce mi-au apărut simptomele sugestive, evident că m-am testat cu teste rapide antigen. Când am văzut că sunt pozitivă m-am autoizolat. Am stat în izolare doar 4 zile pentru că testul s-a negativat foarte, foarte repede, și simptomele au dispărut total. Repet. Nu am tușit deloc! Acum mă simt total refăcută și vă spun, cu mâna pe inimă, că pentru mine acest “COVID” a fost de fapt una dintre cele mai ușoare “răceli” pe care le-am avut vreodată.

Rețetă imunitate de la dr. Adina Alberts

NU VREAU SĂ SPUN NIMIC. Doar descriu experiența mea. Poate vă ajută.
Este adevărat că mi-am pregătit organismul luni de zile pentru o posibilă întâlnire cu Sars-Cov2, cu:
Vitamina C alcalină, cure de câte 2 săptămâni, apoi pauză 2 săptămâni.
Vitamina D, cure lunare alternative.
Resveratrol/ Echinaceea/ Propolis/Quercetină, Coenzima Q, pe rând, câte 2,3 săptămâni fiecare…
*
În timpul “răcelii” am luat:
Azitromicină 500 mg, 1cp / zi, 5 zile (pentru a preveni suprainfecția bacteriană care apare, de regulă, pe fondul scăderii imunității date de infecția virală);
Tamiflu 1 cp/zi;
Aspenter, 1 cp / zi;
Paracetamol și Nurofen, le-am alternat, 1 pastilă la 6 ore, câte 2 pastile pe zi din fiecare;
Vitamina C și D;
Omeran 20 mg, 1 cp pe zi;
Probiotice;
Stodal; Sirop de muguri de pin și propolis;
Ceai de cimbrișor; Extract de muguri de coacăz negru;
Sinupret.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.