luni, septembrie 26, 2022

Rețetă pentru eliminarea depunerilor de pe vasele de sânge. Se prepară foarte simplu! Cura de tratament este de 20 de zile, facem pauză 10 zile şi apoi mai facem o cură de 20 de zile.

„Vasele noastre de sânge au tendinţa să facă depuneri pe ele şi un leac foarte bun, o soluţie foarte bună pentru a scăpa de acele depuneri pe vasele de sânge o avem la îndemână.

Se face cu seminţe de mărar, miere şi rădăcină de valeriană.

Te-ar mai interesa: Cum reușește Iuliana Tudor să mențină un echilibru...

Se prepară foarte simplu. Se pune 100 de grame de seminţe de mărar, două linguri de rădăcină de valeriană măcinată, doi litri de apă fierbinte. Amestecăm seminţele cu valeriana, turnăm doi litri de apă fierbinte, într-un borcan de trei litri.

Lăsăm să se răcească până la 40 de grade, şi apoi punem două linguri de miere.

Învelim foarte bine borcanul, ca atunci când facem compot şi îl lăsăm o zi. După care, acea soluţie pe care o avem, bem câte o lingură mare, cu jumătate de oră înainte de fiecare masă.

Cura de tratament este de 20 de zile, facem pauză 10 zile şi apoi mai facem o cură de 20 de zile şi atât. Borcanul poate să stea oriunde apoi.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune tratamente pentru durerile articular...

Ne poate ajuta şi la liniştire valeriana”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.


De ce să nu aruncăm sâmburii de vișine

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru a explicat de ce să nu aruncăm sâmburii de vișine. Iată cum pot fi folosiți!

„Vine perioada de compoturi şi ne rămân sâmburii de la vişine. Să nu aruncăm sâmburii de vişine. Punem sâmburii într-un săculeţ de in. La anul, mai facem un săculeţ.

Te-ar mai interesa: Calendar ortodox octombrie. Zilele de sărbătoare c...

Un săculeţ de circa 30 cm / 20 cm înseamnă cam 15 kilograme de vişine. Acest săculeţ îi putem folosi la dormit pe el. Sau face semilună şi să-l punem pe o parte, la gât.

Se folosesc ca pernuţele cu plante medicinale. Putem încălzi acest săculeţ. Merge oricum, sub toate formele. Dacă ne doare într-un loc, să-l punem în acel loc.

În primul rând, sâmburele de vişine emană, mai ales dacă este încălzit, o substanţă care influenţează sistemul nervos, dacă avem un loc unde ne doare.

Te-ar mai interesa: Franța: Pastila de a doua zi, gratuită pentru toat...

Nu este toxic pentru copii. Nu murdăreşte haina.”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private