Sari la conținut

Rețetă – pere coapte cu merișoare uscate

Perele reprezintă surse importante de fibre, dar dacă am transforma acest desert delicios într-unul și mai spectaculos ? Ce ziceți de pere coapte cu merișoare?

Ai nevoie de

-2 pere

– 2 linguri de zahăr

– un sfert de linguriță de scorțișoară

– un sfert de ceașcă de merișoare uscate și susan

-un sfert de ceașcă de granola

-un sfert de ceașcă de suc de mere

jumătate de cană de înghețată de banane

Taie perele pe lungime. scobește-le interorul apoi pune toate ingredientele înăuntru. Bagă perele la cuptor până când sunt rumene și apoi lasă-le să se răcească. Servește desertul cu înghețată

A.

Sursa – health.com

 

Ana Maria Nitu

Ana Maria Nitu, studiază la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, a fost jurnalist la Evenimentul zilei, www.evz.ro si Doctorulzilei, www.doctorulzilei.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel