Sari la conținut

Rețete miraculoase, descoperite de un renumit călugăr: Orice boală poate fi vindecată

calugar
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Rețete miraculoase de la Mihai Neamțu

Rețete miraculoase, descoperite de un renumit călugăr: Medicamentele trebuie ajutate cu aceste ceaiuri

Călugărul Mihai Neamțu a descoperit mai multe rețete cu care a vindecat peste un milion de români. Mulţi n-au crezut în puterile Unchiului Mihai și au mers la el doar ca să verifice dacă se confirmă diagnosticul şi dacă poate să dea un verdict.

„Orice boală poate fi vindecată”, era credința călugarului Mihai. Cu toate acestea, el le-a spus bolnavilor să nu se bazeze doar pe remediile naturiste. Acesta a declarat că medicamentele trebuie ajutate cu ceaiuri naturiste și cu rugăciune.

Sfaturi pentru bolnavi

Mihai Neamțu
Sursă foto: arhivă Doctorul ZIlei

Ceaiurile se pot îndulci doar cu sirop natural de afine, lămâie, brad, zmeură, mure.
Lichidele nu trebuie băute reci sau fierbinţi, la fel şi mâncarea.
Periodic, bolnavul trebuie să facă analize şi controale medicale.
Împărtăşania, luată conştient, conduce spre sănătate sufletească şi trupească.

Rețete recomandate bolnavilor

El le-a recomandat bolnavilor să facă ceai din frunze de alun, brusture, cicoare, coada-calului, coada-șoricelului, frunze de corn, frunze și fructe de măr pădureț, frunze de nuc, flori și fructe de păducel, de porumbar, frunze de stejar,flori de trifoi roșu, troscoțel și urzică.

Ingredientele se pun într-un săculeț de pânză subțire, deasă. Se fierb două minute în 4 litri de apă. Ceaiul se toarnă într-un cazan peste care se pun încă 8 litri de apă rece. Se stă cu mâinile și picioarele în acest ceai timp de 20-25 de minute. În timpul băii se transpiră mult.

Este preferabil să se facă seara înainte de culcare, căci produce somn profund. Plantele din săculeț se pot folosi timp de 5 zile, după care se aruncă.

Rețetă de ceai pentru afecțiuni ale gâtului, hemoroizi și dereglări menstruale

Călugărul a descoperit și o rețetă de ceai pentru afecțiuni ale gâtului, hemoroizi și dereglări menstruale. Aveți nevoie de câteva ingrediente: Frunze de alun, cicoare, măceș, mentă, mur, mușețel, mesteacăn, coada-șoricelului, pătrunjel, stejar și trifoi roșu.
Ingredientele se fierb două minute în 4-5 litri de apă. Se face gargară pentru afecțiuni ale gâtului, dinților și ale corzilor vocale. Se fac băi de șezut într-un lighean timp de 10-15 minute pentru hemoroizi și dereglări menstruale.

Ceaiul care încetinește îmbătrânirea:

El a găsit și o rețetă de ceai care încetinește îmbătrânirea. Această băutură trebuie consumată 21-22 zile pe lună. Ceaiul conține ciuboțioca-cucului, coada-calului, coada-șoricelului, cimbrișor, cireș, crușin, dud, levănțică, mușețel, măceș, mentă, mesteacăn, păducele. Se pune câte o lingură în 2 litri de apă aflată la fiert. Ceaiul trebuie băut de 3 ori pe zi, potrivit unchiulmihai.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel