Sari la conținut

Revelion: Ce culoare să porți în noaptea dintre ani în funcție de zodia ta

horoscop Revelion
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Horoscop Revelion 2024.

Revelion: Zodia în care te-ai născut nu doar că spune multe despre tine ca persoană, dar îți influențează și personalitatea, meseria potrivită sau chiar viitorul.

Revelionul este considerat una dintre cele mai tari petreceri. Pentru unele persoane care țin de cele mai multe ori să arate bine într-o seară atât de importantă, poate fi o adevărată corvoadă alegerea ținutei.

Prin urmare, nu e de mirare că există tot felul de tradiții și obiceiuri cu privire la noaptea dintre ani, unele legate de masa de Revelion, iar altele de obiectele vestimentare pe care le purtăm, care ar avea și ele o semnificație aparte.

Cum era de așteptat, există și o culoare destinată fiecărui semn zodiacal. Purtată în noaptea de Revelion, aceasta îți va aduce noroc și unde mai pui că va face și mai ușoară alegerea ținutei perfecte.

Revelion: Ce culoare să porți în funcție de ZODIA ta

Află în rândurile de mai jos care sunt culorile pe care ar trebui să le porți de Revelion în funcție de zodie, astfel încât să-ți meargă bine tot anul.

Nimic nu reprezintă mai bine sufletul unui Berbec decât culoarea roșie. Culoarea entuziasmului și a afirmației, îți va stârni natura activă și pofta de viață, iar norocul îți va surâde în anul care vine.

Verdele hrănește spiritul activ al Taurului. Poartă un articol vestimentar de această culoare și asigura-te că pășești cu dreptul în noul an.

Galbenul declanșează gândurile strălucitoare ale Gemenilor. Așa că dacă vrei să fii inspirat în perioada următoare, îmbracă-te în această culoare de Revelion .

Albul și argintiul sunt numai mai bune pentru a spori creativitatea și intuiția Racului. Combinate în ținuta pentru petrecerea serii dintre ani, ele vor face ca dragostea să curgă pentru tine la cel mai profund nivel.

Auriul a fost întotdeauna un simbol al puterii și cui i se potrivește mai bine dacă nu regelui junglei? Inima caldă a Leului este întărită de această culoare, așa că fă-ți curaj să o porți.

Culoarea care aduce noroc în Noul An

Maroul și verdele țin Fecioara cu picioarele pe pământ și ancorată în realitate. Alege o ținută în care să combini aceste două culori și asigură-te că acesta va fi anul tău.

Balanțele sunt reprezentate de roz, dar și de albastru, culoarea norocoasă a anului. Aceste culori te fac mult mai liniștit și te vor ajuta să te redescoperi în anul următor.

Negrul misterios îl menține pe Scorpion curios și concentrat. Poate că nu pare cea mai veselă culoare, însă dacă o porți de Revelion ai toate șansele să vezi lucrurile mai clar și dincolo de aparențe.

Pentru noi orizonturi și perspective de viitor, dacă ești Săgetător, poartă neapărat cel puțin un obiect de culoare violet, căci aceasta semnifică abundența și sporește norocul.

Griul ajută Capricornii să găsească calea cea mai practică de urmat în viață. Poartă-le de Anul Nou pentru avea cel mai mare avânt în anul următor.

Albastrul este și de partea Vărsătorului. Alege-l pentru ținuta din ultima zi din an și vei fi mult mai inspirat în proiectele pe care le ai în plan. Te vei bucura de un flux lin de idei, pe care să le utilizezi în conversațiile cu oamenii din jur,

Verdele aduce vindecare și conectează Peștii cu subconștientul lor. Purtat de Revelion reprezintă renașterea, inspirația și încurajează energiile pozitive, astfel încât să te bucuri de nou început în adevăratul sens al cuvântului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel