Sari la conținut

Revoltă într-un mare oraş, după ce a fost montată o antenă 5G. Localnicii acuză înrăutăţirea stării de sănătate

sursa foto: rdm.com

Locuitorii dintr-un mare oraş din centrul ţării sunt revoltați după ce o antenă 5G a fost montată în centrul unei zone comerciale. Oamenii care locuiesc în acea zonă, lângă mall, susțin că au început să aibă stări de rău de când dispozitivul a fost instalat.

Este vorb de oraşul Braşov, unde localnicii au povestit cum deasupra reclamelor din centrul comercial a fost montată o structură neobișnuită, care s-a dovedit că ar fi o antenă 5G, informează stirilekanald.ro.

Antena, montată în mod ascuns?

Îngrijorarea a fost și mai mare mai ales că ar fi fost mascată sub un cilindru de tablă, iar cablurile de alimentare au fost acoperite de panourile publicitare. „Amplasează în mod ascuns, ca să nu dea de bănuit. Tocmai de aceea sunt montate așa pentru că reclamele au rolul de publicitate, dar în același timp au și un rol mental asupra creierului uman de a distrage, în cazul acesta, atenția de la această antenă”, a declarat un trecător.

„Toată emisia pe care o face această antenă se izbește de aceste blocuri, da? Stânga, dreapta, dăm în bloc. Întrebarea este de ce mi-o pui așa de jos, de ce mi-o pui în proximitatea unei comunități, suntem cred că peste 15.000 de oameni”, a mai spus altă persoană.

Localnicii acuză înrăutăţirea stării de sănătate

Mulți dintre localnicii din apropierea mall-ului spun că starea lor de sănătate s-a înrăutățit de când antena a fost pusă în funcțiune. Printre simptomele care au apărut se numără palpitațiile și stările de panică. Aceștia susțin că toate aceste stări ar putea fi legate de expunerea la radiațiile emise de dispozitiv.

sursa foto: healthline.com

Petiție pentru demontarea antenei

„Sunt cu stări de astea de panică, adică, de fapt, afectează creierul. În orice caz afectează creierul că mereu când ajung în zona asta am niște palpitații, deși eu mă duc la cardiolog și mi-a spus că e totul în regulă cu inima. Cred că radiațiile de la antenă ar afecta creierii”, este părerea altei persoane.

Un consilier local din cadrul Primăriei Brașov a inițiat o petiție pentru demontarea antenei și interzicerea amplasării acestor dispozitive în apropierea locuințelor.

Specialiștii au precizat că, de fapt, antenele nu sunt dăunătoare dacă sunt amplasate la o distanță minimă de siguranță de șase metri și respectă reglementările în vigoare. Nicio declarație oficială nu au transmis până la ora transmiterii acestui material reprezentanții centrului comercial.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel