marți, august 16, 2022

Paturi libere la ATI, apar în imaginile trimise de către medici ziarului Libertatea. „Doar un singur pacient era internat ieri dimineață acolo, după o operație”, descriu cei din personalul medical situația.

Din cele 24 de paturi de la secția ATI a Spitalului de Ortopedie Foișor doar unul este ocupat, din mărturiile și imaginile transmise de sursele ziarului în dimineața zilei de miercuri, 6 octombrie.

Te-ar mai interesa: Cum arată fiicele Danei Budeanu. Gemenele au 17 an...

Mai multe imagini pe libertatea.ro. 

Spitalul Foișor a fost evacuat în primăvară

Un singur loc la ATI era ocupat, după o operație. Asta în timp ce spitalul, conform angajaților, „e gol, sunt extrem de puțini pacienți internați acum”. „Persoane din conducere le-au spus celor de la Ministerul Sănătății că sunt inclusiv probleme cu oxigenul”, sună mărturiile personalului.

Spitalul specializat în ortopedie este în administrarea Primăriei Capitalei. „Arafat ar vrea să-l implice în frontul COVID, însă managerul Stoica a transmis că instalația de oxigen nu face față”, spun medicii.

Spitalul Foișor e același care în primăvară a fost evacuat după ce conducerea a refuzat transformarea în unitate suport COVID. Atunci a apărut primul conflict între managerul Stoica și Raed Arafat.
Spitalul Foișor a fost unul dintre cele modernizate în mandatul Gabrielei Firea. „Spitalul Foișor dispune de o Secție de Terapie Intensivă (ATI) de înaltă tehnologie. În secția de terapie intensivă toți pacienții vor fi monitorizați și video, cu ajutorul unui sistem de camere video montate deasupra fiecărui pat”, se arată pe site-ul propriu al instituției medicale.

Te-ar mai interesa: Test inovator ce permite diagnosticarea mai rapidă...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private