duminică, august 1, 2021

Un bărbat a simțit nevoia să îi certe pe medicii care încercau să salveze un om că au parcat ambulanța într-un loc nepotrivit și au blocat aleea

Paramedicul Tasha Starkey West Midlands Ambulance, Marea

Britanie, a publicat pe contul ei de Twitter un bilet. Acesta a fost lipit pe parbrizul ambulantei cu care se afla la un caz. Soferul a parcat pe o alee in timp ce oamenii din spate incercau sa salveze viata unui om.

Pacientul suferea de hemoragie interna masiva. Era un caz urgent care necesita tot timpul pretios. Ambulanta a petrecut 30 de minute la adresa din Small Heath, Birmingham.

Tasha Starkey a fost stupefiata cand a vazut ca cineva a pus un bilet in parbrizul ambulantei. Pe el, cineva scrisese cu litere mari si plin de indignare, un mesaj crud, informeaza The Sun.

„Poate ca

voi salvati vieti, dar nu va parcati masina intr-un loc stupid ca sa imi blocati aleea”,sunt cuvintele unui vecin nemultumit de faptul ca o ambulanta a stat 30 de minute acolo.

„In acele clipe, echipajul se chinuia sa salveze un barbat ins tare critica. Pacientul vomita sange. Au aprins imediat lumina albastra si l-au dus de urgenta la spital deoarece era in stare critica”, a publicat serviciul de ambulanta pe contul oficial de Facebook. Tot ei au anuntat faptul ca pacientul a murit la spital.

Ultimele stiri

Parteneri