miercuri, decembrie 8, 2021

Analizele medicale pot fi făcute în multe centre private, însă nu de fiecare dată poți avea și certitudinea că acestea se fac corect.

Nu este nevoie să subliniem importanța colosală a veridicității analizelor, erorile putând conduce chiar și la pierderi de vieți.

Realitatea TV aduce în prim plan o dură față a sistemului medical românesc. Într-un material exclusiv, prezintă un experiment realizat în câteva centre medicale private românești.

Te-ar mai interesa: Simptomul mai puțin obișnuit al deficitului de zin...

În cadrul experimentului, au fost duse la analize, la laboratoare private, mostre de suc de mere şi bere. Analizele au fost făcute ca şi cum ar fi fost vorba de un sumar de urină. Concluziile: Leucocite în suc de mere, hematii în bere.

Mai multe informații în materialul video Realitatea TV. Deja nu mai este vorba de malpraxis, ci de înșelătorie și este cazul să se ia măsuri dure.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri