vineri, septembrie 30, 2022

O mamă și copilul său a fi fost înjurați de o asistentă trezită din somn, la spital. Tânără mămică a ajuns noaptea trecută la spitalul din Focșani. Aceasta s-a prezentat cu copilul, dar au fost înjurați de o asistentă trezită din somn.

Comportament neobișnuit din partea unei asistente de la Spitalul Sf. Pantelimon din Focșani. Femeia a început să înjure o mămică și pe copilul ei, veniți la camera de gardă. Asistenta nu este la prima abatere.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila: Un comportament responsabil al f...

Bebelușul care a ajuns la spital are 11 luni și a fost adus cu febră. Asistenta părea trezită din somn și a început să o înjure pe mămică.

Asistenta a mai fost sancționată, în trecut

„Pentru mine nu era o problemă faptul că ea dormea. Când i-am spus bună dimineaţa, dânsa a trântit uşa şi a început să spună vorbele pe care nu ştiu dacă pot să le spun aici”, a declarat Adela Savu, tânăra mămică, potrivit kanald. 

O altă femeie spune că s-a confruntat cu o situație asemănătoare, iar răspunsurile primite de la asistentă au determinat-o să caute o altă unitate medicală.

„Am sunat la numărul de telefon şi am cerut să mi se dea la UPU Pediatrie, am întrebat dacă este aglomerat şi mi s-a răspuns pe un ridicat că în momentul de faţă este doar un copil, dar nu se ştie cum va fi”, a precizat Oana Tudor Caracaş.

Te-ar mai interesa: Oncolog: ”Durerile de sân, un semn de alarmă pentr...

Asistenta a fost sancționată pe același motiv și în luna octombrie, însă, de această dată, sancțiunea poate merge până la desfacerea contractului de muncă.

„Doamna asistentă a mai fost sancţionat pentru acelaşi motiv, refuz de a aplica tratament. A fost sancţionată anul trecut şi pentru faptul că sunt mai puţin de 12 luni de la această sancţiune se va merge cu propunere de desfacere a contractului de muncă”, a explicat Cristian Bălosu, membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului „Sfântul Pantelimon” Focşani.

Te-ar mai interesa: Un medic chirurg avertizează: Persoanele cu varice...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private