miercuri, iunie 29, 2022

Un caz revoltător s-a înregistrat la Botoșani și, din păcate, nu este un caz singular. Un bebeluș de doar opt luni a ajuns la spital în comă alcoolică, după ce înainte alți peste 45 de copii au fost internați de urgență, după ce au consumat cantități uriașe de alcool.

Potrivit datelor emise de reprezentanții Spitalului Județean Mavromati din Botoșani, cel mai tânăr pacient care a ajuns la spital cu intoxicație etanolică în acest an a fost o fetiță de doar opt luni. Mama copilei a băut alcool în cantități mari și nu a luat în considerare că nu poate alăpta în felul acesta. Din fericire, micuța a avut noroc și a fost salvată, potrivit Adevărul.

Te-ar mai interesa: Poveste impresionantă: ”Ani de zile am crezut că n...

Reprezentanții spitalului au afirmat că un număr de 47 de minori au fost transportați cu ambulanța la spital fiindcă intraseră în comă alcoolică. Dintre aceștia, 16 erau fete, iar 31 băieți.

Medicii se arată îngrijorați cu privire la faptul că numărul pacienților minori crește pe zi ce trece.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private