Sari la conținut

Revoltător! Un tânăr în scaun cu rotile a fost băutut în fața primăriei din Roman

deficit vitamina b12
Sursă foto: pixabay

Scene revoltătoare! Un tânăr în scaun cu rotile a fost băutut în fața primăriei din Roman de mai mulți indivizi, sâmbătă noaptea. 

Mai mulți tineri au fost implicați, în noapte de sâmbătă spre duminică, într-o bătaie în centrul oraşului băcăuan Roman. Potrivit imaginilor difuzate de Roman TV, preluate de agenția News.ro, un tânăr a fost târât din scaunul cu rotile şi lovit cu pumnii şi cu picioarele. Postul local informează că există și o victimă înjunghiată.

Potrivit Roman TV, mai mulţi indivizi s-au bătut în centrul oraşului. Motivul altercaţiei nu este cunoscut în acest moment. Imaginile difuzate de stația locală arată trei tineri pe o trecere pentru pietoni, în apropierea unei bariere de acces într-o parcare, în fața primăriei din orașul nemțean. Alţi trei bărbaţi se apropie de ei, iar unul dintre ei îl loveşte violent pe cel aflat în scaunul cu rotile.

Ulterior, îl trage din scaun şi continuă să îl lovească cu pumnii şi cu picioarele. Persoana din scaun este agresată și de alt individ. Alți doi tineri se implică într-o altercație. Potrivit postului, incidentul s-a petrecut în noapte de sâmbătă spre duminică, iar una dintre persoanele implicate ar fi fost înjunghiată. Poliţiştii şi procurorii au confirmat că au deschis o anchetă în acest caz, dar nu au oferit deocamdată detalii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel