marți, mai 24, 2022

Ritualul de purificare al lui Ovidiu Lipan Țăndărică. Îndrăgitul artist a vorbit la Antena 3 despre despre concertele de toacă pe care le susține în România, dar și în afara granițelor.

Potrivit sursei mai sus menționată, Ovidiu Lipan Țăndărică spune despre aceste spectacole că reprezintă ”un moment de purificare”, în care ”te apropii de Divinitate”.

„Eu am creat în ultima vreme Terra Nova, un proiect cu Maia Morgenstern, cu Irina Baianț, cu opera din Cluj. Un moment de purificare, energizare, vindecare cu vibrație înaltă.

Te-ar mai interesa: Cele 10 sfaturi ale Papei Francisc pentru fericire...

Toaca te purifică și te pătrunde. E o procesiune foarte amplă. Durează vreo 20 și ceva de minute și treci dintr-o fază în alta.

Când am prezentat-o la o biserică din Paris stăteau toți și se uitau că băteam pentru ei niște lemne. În momentul ăla te eliberezi de tot ceea ce este lumesc, de răutăți, de invidii și te apropii de lumină.

E un moment absolut sacru și pentru aceia care o bat. Te apropii de Divinitate.

Mulți mi-au spus că li se face pielea găină și au lacrimi în ochi și nu știu de ce. Are o forță extraordinară. E o bucurie colectivă după momentul ăsta. Se aplaudă și vezi zâmbete.”, a povestit artistul.

Te-ar mai interesa: Panică într-un metrou. Primele imagini de la evacu...

L-am lăsat pe Dumnezeu să lucreze și de fiecare dată lucrurile au devenit firești

Cu ceva timp în urmă, Ovidiu Lipan Țăndărică spunea că a fost un rebel, însă a încercat să se conecteze la spațiul liber, la energia divină.

,,Eu am fost un rebel, și acum nu fac parte din anumite forme de structuri. Eu am încercat să mă conectez la spațiul liber, la energia divină și m-a ajutat foarte mult în viață, L-am lăsat pe Dumnezeu să lucreze și de fiecare dată lucrurile au devenit firești”, a spus Ovidiu Lipan Țăndărică.

Te-ar mai interesa: Beneficiile cireșelor: câte poți mânca pe zi? Ce v...

Artistul spunea că este un tip care trăiește puternic și crede că asta te face să te ridici la un alt nivel de percepere a lucrurilor, să vezi lumea prin punctul tău de vedere.

,,Eu sunt un tip care trăiesc firesc foarte puternic și poate că și asta te ridica la un alt nivel de percepere de a vedea lumea prin punctul tău de vedere.

Noi am trăit o perioadă foarte puternică în care am fost bulversați de medie”, a menționat muzicianul pentru SpyNews.

Te-ar mai interesa: Cum se manifestă hipotiroidismul la copii și cât d...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private