Sari la conținut

Ritualul paharului cu apă depistează și elimină energiile negative din casa ta

deshidratarea cronică
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Cum se bea apa

Din cuprinsul articolului

Ritualul paharului cu apă. Cum să scapi de energia negativă din casă cu un ritual pe bază de apă. Cum este posibil așa ceva? Energia negativă chiar este contestată de persoanele care cred doar în ceea ce este vizibil. Energiile însă au un impact major asupra vieților noastre, chiar dacă nu pot fi văzute. Sunt, cu siguranță, simțite.

Adeseori ne simțim inconfortabil, acasă sau la locul de muncă. Această stare vine pe fondul unui exces de energie negativă. Ce este de făcut?

Energia negativă poate fi peste tot, dar de ce apare la tine acasă? Poate fi o moștenire de la cei care au locuit acolo înaintea ta. Poate fi că ai în apropiere o persoană plină de resentimente, mânie, ură, sentimente de vibrație foarte joasă, care atrag energii asemănătoare.

Energiile negative se anihilează cu cele pozitive, cu lumină și iubire, cu sentimente de vibrație înaltă. Doar așa te poți simți confortabil și inspirat.

Cum poți avea energie pozitivă acasă?

Dacă și tu îți dorești un cămin calm, abundent în energie pozitivă, încearcă acest experiment inspirat de dr. Emoto, care a făcut câteva experimente acum câteva zeci de ani, arătând impactul fizic al cuvintelor, emoțiilor, muzicii și a gândurilor asupra structurii apei.

Cum poți ”încătușa” energia negativă?

Ai nevoie de: 2 lingurițe oțet alb, 2 lingurițe sare grunjoasă, 500 ml apă, un pahar.

Amestecați toate aceste ingrediente într-un pahar și plasați-l timp d 24 de ore într-un loc unde vă petreceți mult timp: dormitor, bucătărie, sufragerie.

Verificați din când în când, să vedeți dacă se ridică sarea. Când sarea nu se mai ridică, înseamnă că toată energia din cameră a fost absorbită acolo. Repetă procedura și în altă încăpere, dacă este necesar. Apa din pahar apoi se aruncă!

Un alt lucru foarte benefic este să aprindeți bețigașe de salvie și tămâie, pentru purificarea spațiului în care vă petreceți timpul și să vă rugați. Să vă umpleți cu energie bună.

Din nefericire, energiile negative ne afectează familia, animalele de companie, pe noi și chiar și orice obiect care se află în casă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel