Sari la conținut

Ritualul pentru bani, în 2023. Baba Vanga te învață ce trebuie să faci, dacă vrei să ai spor în Noul An

Mulți oameni cred că există o rețetă pentru a câștiga mulți bani. Unii găsesc rețeta și profită de ea, alții o caută toată viața fără niciun succes. Baba Vanga a spus când era în viață ce trebuie să faci pentru a avea noroc la bani. Descoperă în cele ce urmează ritualul care te ajută să scapi de grijile financiare în Noul An.

Cum să devii bogat peste noapte. Ritualul special de la Baba Vanga

Baba Vanga este o ghicitoare din Bulgaria, care a prevăzut atacul din turnurile gemene din New York, adică atacul terorist din 11 septembrie 2001.

Nu este singura predicție a clarvăzătoarei, de-a lungul anilor a oferit și alte previziuni care s-au adeverit, așa că sunt oameni care iau foarte în serios sfaturile ei.

Femeia, care a fost oarbă încă din copilărie, și-a ajutat mereu semenii care au avut diverse probleme. Baba Vanga a avut mai multe ritualuri cu care a ajutat lumea, iar printre acestea se numără și unul care atrage bani.

Câți au reușit să atragă bani prin acest ritual nu știm, dar vă spunem despre ce este vorba, în speranța că veți atrage câștiguri extraordinare în 2023.

Ce ai nevoie pentru a face ritualul de atragere a banilor

Potrivit celui care este cunoscut și sub numele de Nostradamus al Balcanilor, ritualul de atragere a namisului se face cu doar trei lumânări. Mai aveți nevoie de trei monede, un ou alb de găină și un castron în formă de triunghi.

Astfel, in centrul vasului in forma de triunghi trebuie pus oul de gaina, care a fost fiert in prealabil. De asemenea, o monedă și o lumânare sunt așezate în cele trei colțuri ale vasului.

Ce incantații se rostesc în timpul ritualului

Pentru ca ritualul să aibă succes, clarvăzătoarea din Bulgaria spune să se rostească o incantație de 33 de ori: „Spar oul acesta în două și îmi aduc noroc”, timp în care oul este spart în două, în fața frunții persoanei care face ritualul.

„Am pus o găină într-un ou alb, nu un simplu ou, ci unul aducător de bani. Oricine va mânca acest ou să se îmbogățească și să nu știe de rău. Eu, robul lui Dumnezeu (numele tău), am umblat, am găsit un ou, l-am mâncat și lui Dumnezeu i-am mulțumit pentru darul pe care mi L-a dat. Acum, bogăția nu mă va părăsi niciodată! Amin!”, acesata este rugăciunea lăsată de Baba Vanga, potrivit informațiilor oferite de Romania.posten

Desigur, așa cum spune incantația, oul va trebui să fie mâncat de cel care face ritualul de aducere a bogăției.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel