Sari la conținut

Ritualuri care te ajută să atragi banii ca un magnet. Iată ce să ții în portofel neapărat

Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro
Un alt ritual pentru atragerea banilor si mentinerea lor in posesia ta este sa pui un castron la usa de la intrare

Ritualuri pentru bani. Există anumite obiecte, plante și obiceiuri care te ajută să atragi mai mulți bani sau să ai noroc la bani. 

Iată care sunt cele mai eficiente ritualuri prin care atragi banii ca un magnet.

Ține bambus în casă

Si plantele pot aduce noroc in casa, dar ai grija ca ele sa faca flori sau fructe. O planta precum ficusul este nespornica, ea nu produce nimic. Ca sa ai o casa bogata, trebuie ca plantele pe care le ai in casa sa poata face fructe sau flori. In loc de ficus, mai bine tii o muscata sau un lamai. Bambusul este, de asemenea “aducator de noroc”.  Pentru ca acesta este longeviv, rezistent, putand sa traiasca doar cu apa, nu neaparat si cu sol. Asadar, este o planta cu adevarat supravietuitoare, care poate razbate prin orice.

Citeste si:

Ține în portofel bancnota-piramidă

Ia o bancnota si impatureste-o intr-un triunghi. Practic, indoi colturile astfel incat bancnota sa para ca e in triunghi, dar un pic umflata va avea, de fapt, forma de piramida. Poarta in portofel mereu bancnota-piramida si vei atrage norocul la bani in casa!

Ține banii într-un portofel de culoare verde

Datorita semnificatiei culorii verde, este indicat sa ai un portofel verde in care sa-ti tii banii, caci verdele inseamna regenerare, asadar si inmultire. Strabunii spuneau ca daca ai un portofel verde ti se inmultesc banii.

Poartă un inel cu piatră verde

Tot pentru ca verdele este culoarea sporului, a belusugului, a fertilitatii, este indicat sa porti un inel cu piatra verde pe degetul mic, ca sa-ti sporesti norocul la bani. Atentie insa! Femeile trebuie sa poarta inelul cu piatra verde pe degetul mic de la mana dreapta, iar barbatii pe degetul mic de la mana stanga. Totodata, ideal ar fi ca piatra verde sa fie jad, caci este mai norocoasa. Pe de alta parte, ca sa nu-ti alungi norocul la bani din casa NU purta niciodata un inel de degetul mare de mana.

Ritualul cu lumânarea verde

Acest ritual se face doar in zilele de miercuri, intre ora 22.00 si 12.00 noaptea. Ca sa-l indeplinesti ai nevoie de o lumanare de culoare verde, caci verdele simbolizeaza fertilitate si spor!

Scrijeleste pe lumanarea verde suma de bani de care ai nevoie ca sa “iti pui casa in ordine”, iar in fiecare miercuri, intre orele 22.00 si miezul noptii, aprinde lumanarea si las-o sa arda, intr-un colt linistit al casei. Fa acest ritual in fiecare miercuri noapte pana cand lumanarea verde arde pana la capat. Strabunii ziceau ca, dupa ce “ard banii de pe lumanare”, ii vei obtine in viata reala.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.