duminică, iunie 26, 2022

Andreea Bălan și-a deschis sufletul și a dezvăluit cum reușește să se descurce în rolul de mamă singură. Vedeta a întâmpinat anumite probleme timp de trei ani.

„Orice părinte ştie că nu e simplu, dar este extraordinar de frumos. Cu cât fetele cresc, mi se pare mai uşor, deoarece sunt foarte cuminţi şi ascultătoare. A fost greu până anul acesta, deoarece Clara încă se trezea noaptea de două ori să bea lăptic, iar eu am avut, timp de trei ani, nopţile fragmentate, în timp ce ziua aveam filmări sau concerte.

Te-ar mai interesa: Licoare pentru dezintoxicarea ficatului. Lidia Fec...

Acum, Clara vorbeşte şi deja e uşor, spune ce simte sau dacă o doare ceva. Totodată, fiind două fetiţe, se joacă împreună şi uneori pot să le iau cu mine atunci când am filmări scurte sau evenimente unde pot socializa şi el”, a spus Andreea Bălan pentru viva.ro.

Mama este stâlpul casei şi ea are grijă de noi trei. Locuieşte cu noi de doi ani şi, fără ea, da, viaţa mea ar fi foarte grea. Totodată, ea a fost prezentă din prima zi de viață a Ellei şi locuia lângă noi, iar bonă avem de când avea Ella 3 luni”, a mai spus artista.


„Doi ani am luptat să le am în braţe. Dumnezeu a făcut dreptate”

Reamintim că, recent, George Burcea a obținut custodia comună a celor două fiice pe care le are cu Andreea Bălan. Actorul a transmis atunci un mesaj fulminant.

Te-ar mai interesa: Rețetă antistres. Profesorul Vlad Ciurea: Să facem...

„Doi ani am luptat să le am în braţe, în pătuţ, la baie seara, să le aud ţipând prin casă, tropăind la ora 10 seară sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineaţa când se trezesc… Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ţine cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea şi nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice.

Oameni buni, părinţi divorţaţi, fiţi maturi când este momentul şi nu puneţi orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină. Nu vă lăsaţi influenţaţi de puterea falsă pe care credeţi că o aveţi, de pupatul în fund de către terţe persoane sau de faptul că aveţi bani şi sunteţi forţă (ca să-l citez pe un tovarăş lăutar).

Te-ar mai interesa: Vrei o mărire de salariu? Iată ce culori trebuie s...

„E dureros să vezi cum propriii copii sunt întorşi împotriva ta de o bunică sau un bunic”

Şi mai important decât atât…(cu toată dragostea şi iubirea către bunicii care au grijă de nepoţi), aveţi mare grijă la comportamentul acestora către nepoţi.

Ei pot avea o influenţă negativă asupra lor şi vă spun asta din proprie experienţă. E rău, e dureros şi frustrant ca tu, ca părinte, să vezi cum proprii copii sunt influenţaţi negativ şi întorşi împotriva ta de o bunică sau un bunic.

Te-ar mai interesa: Să fie vorba de un semn divin? Șeful Bisericii Ort...

Pe lângă frustrare mai apare un factor foarte important sau cel mai important: sănătatea psihică a copiilor. Degeaba susţin anumiţi părinţi că fac terapie de exemplu, de „x” ani, dacă ei sunt slabi psihic chiar şi după acele ore de terapie.

„Rupeţi inimile copiilor”

Părinţi divorţaţi, nu vă lăsaţi copiii pe mâna a 2-3 bone, iar voi să plecaţi 23 h din 24, iar când veniţi, în acea oră, să faceţi doar poze şi filmări… căci nu faceţi nimic altceva decât să rupeţi inimile copiilor. Vă rog. Iubirea şi dreptatea vor învinge mereu. Şi ca sfat….

Te-ar mai interesa: Drama Mirelei Vaida. A trecut prin momente cumplit...

Da, ca sfat: să ştiţi totuşi că NU contează cantitatea timpului pe care o petreceţi cu copiii voştri, ci CALITATEA. Unii stau o oră, dar benefică, iar alţii stau 23 toxice.

Nu staţi cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma şi poza, iar mai apoi să postaţi pe reţele că staţi cu ei. Nu. Vă rog nu faceţi asta, căci copiii suferă, iar acest lucru se vede pe ei, în ei şi peste orice suflu pe care-l dau.

Nu online-ul este viaţa noastră, ci sufletele lor, ale copiilor. Când staţi cu copiii, vă rog să folosiţi telefoanele cât mai puţin posibil…. sau aruncaţi-le şi jucaţi-vă. Doar joaca şi zâmbetele lor ne vor ţine mereu tineri. Dragoste şi zâmbete să ne fie”, a scris George Burcea pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private