duminică, iunie 26, 2022

Cum arată mama lui Fuego! Artistul este cunoscut în întreaga țară, însă puțini sunt cei care știu cum arată femeia care i-a dat viață.

Deși este extrem de cunoscut și apreciat în România, Fuego a fost întotdeauna discret atunci când a venit vorba despre viața personală.

În continuare, multe persoane cred că mama artistului este Irina Loghin: „Și acum oamenii, cel puțin românii din Australia, din America, trăiesc cu impresia că doamna Irina Loghin este mama mea.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă renunți la cafea. Medic: Vești...

Mă onorează această titulatură, mai ales că o iubesc pe doamna Irina Loghin și am învățat multe lucruri interesante de la ea.

Mama nu a apărut niciodată la televizor. Mama nu își dorește să apară în public. Este un om extrem de emotiv, nici la emisiunea mea nu a apărut niciodată. Nu își dorește.

Este alături de mine, mă sprijină. Când eram copil, stătea în spate, în ultimul rând, în sala de spectacol, ca eu să nu o văd. Este omul care și-a dorit să fiu ceea ce sunt astăzi”, a spus Fuego în cadrul unui interviu mai vechi, la Antena 3.

„Mama a cântat în tinerețe. Am cea mai frumoasă mamă din lume. Putea să fie Miss când era tânără, toată lumea întorcea capul după ea. O femeie foarte frumoasă. Aveai senzația că este o actriță”, a mai spus Fuego despre mama sa.

Te-ar mai interesa: Degetele tale arată AȘA? Poate fi vorba de un simp...

„Eu sunt omul care își iubește oamenii foarte apropiați: mama, bunica. Ele două sunt reginele mele! Mama a stat toată vara pe litoral. Îi place soarele, îi place marea. Este cea mai fericită la mare”, a povestit artistul.

„Mama nu s-a băgat niciodată în viața mea”, a mai zis Fuego la Antena 3.


Drama din viața lui Fuego

Fuego a trăit drama vieții sale în momentul în care și-a pierdut tatăl. Artistul a dezvăluit că tatăl său a suferit un infarct și totul s-a întâmplat foarte repede.

Te-ar mai interesa: Licoare pentru dezintoxicarea ficatului. Lidia Fec...

„Cel mai greu moment al vieţii mele a fost pierderea tatălui, cred că e cea mai mare dramă a vieţii mele. A fost un infarct şi s-a terminat totul foarte scurt. Tata a plecat în două minute.

Tata a fost extrem de deştept, noi am trăit cu cărţile, avem o bibliotecă impresionantă. Tata le ştia pe toate, găseam la tata orice răspuns.

E cea mai mare dramă a vieţii mele, tata a plecat în 2 minute, a fost un infarct şi s-a terminat totul”, a povestit Fuego.

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: Foarte important! Carnea e prietena ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private