Sari la conținut

România e deja în valul 3 pandemic. Ministerul Sănătății ne îndeamnă să ne pupăm la vară

România e deja în valul 3 pandemic. Ministerul Sănătății ne îndeamnă să ne pupăm la vară.

Potrivit autorităților, România a intrat oficial în valul trei al pandemiei. Ministerul Sănătății atrage atenția românilor ca, mai mult ca niciodată, să nu renunțe la măsurile de protecție. Ministerul Sănătății a demarat, alături de cunoscutul artist Dan Perjovschi, o campanie pro-vaccinare de informare a românilor cu privire la riscul de a relaxa măsurile de protecție sanitară.

Îndemnul Ministerului Sănătății: Pupă-mă la vară

„Ție de ce îți e dor? De o vizită la bunici? De o plimbare pe malul mării la răsărit? De o petrecere cu prietenii?
Doar cu ajutorul vaccinării putem să oprim pandemia și să revenim la normal.
Important! Informațiile false sau înșelătoare legate de pandemia COVID-19 reprezintă o amenințare la adresa sănătății publice, conform Comisiei Europene. Vă recomandăm să vă informați din surse de încredere.
Ne bucurăm să descoperim mesajele artiștilor care aleg să se vaccineze. De aceea distribuim și pe pagina noastră acest proiect artistic realizat de Dan Perjovschi cu sprijinul Observatorului Român de Sănătate și GlobalFocus Center.

Dan Perjovschi: Nu sunt „esenţial” în criză, decât să fac desene de mobilizare

Artistul vizual din Sibiu a realizat o serie de “desene de mobilizare”, primul fiind prezentat deja în social media cu mesajul “Pupă-mă la vară!”. Acetsa a declarat, potrivit Agerpres, că deocamdată nu s-a vaccinat, dar că așteaptă să se vaccineze în etapa a treia.

„Desenele au fost făcute pentru observatoruldesanatate.ro şi e o campanie a Ministerului Sănătăţii. Am făcut desene pentru o campanie pro vaccinare. Onorariul a mers la Revista 22 pe care o ajut să supravieţuiască. Nu sunt „esenţial” în criză, decât să fac desene de mobilizare. Dar devin esenţial după criză.

(…) Nu m-am vaccinat că am doar 60 de ani, nu am boli cronice şi în meseria mea nu am contact direct cu multă lume, exceptând vernisajele. (…) O să mă vaccinez în etapa 3, cât pot de repede ca să pot merge să-mi fac expoziţiile afară”, a declarat Dan Perjovschi.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: