duminică, februarie 5, 2023

Românii sunt din ce în ce mai fericiți. Țara noastră a urcat 18 locuri în clasamentul fericirii din anul 2022, clasament realizat în fiecare an de World Happiness Report.

World Happiness Report a realizat clasamentul ținând cont în evaluarea sa de fericire, bunăvoință și încredere în timpul COVID-19, dar și după pandemie.

În topul realizat de publicația respectivă, Finlanda rămâne și în 2022, cea mai fericită țară din lume.

Te-ar mai interesa: Cea mai sănătoasă dietă din lume. Prelungește viaț...

”Anul acesta marchează a zecea aniversare a World Happiness Report, invitându-ne astfel să privim înapoi și înainte, menținând raportarea noastră a bunăstării actuale și lărgindu-ne analiza a efectelor de amploare ale COVID-19”, scriu cei de la World Happiness Report.

Cine se află pe primele locuri

România a urcat 18 locuri în topul țărilor cu cei mai fericiți oameni din lume în 2022 și a ajuns pe poziția 28, fiind peste peste Spania, Italia, Croația sau Turcia, scrie digi24.ro.

Dacă primul este ocupat Finlanda, care se menține acolo, locul secund este cel Danemarca. Pe locul trei este Islanda, care a luat locul Elveției, acum situată pe locul patru. Olanda este pe locul 5 în lume la fericire.

Te-ar mai interesa: Băutura care micșorează creierul! Poate cauza deme...

Potrivit clasamentului, mai puțin fericiți decât românii sunt spaniolii care sunt pe locul 29, în timp ce Italia se poziționează pe locul 31. Bulgaria se situează pe locul 85, iar Turcia este spre coada clasamentului, pe 112. Pe ultimele locuri se află: Botswana (142), Rwanda (143), Zimbabwe (144), Liban (145) și Afganistan (146).

Calitatea vieții oamenilor din fiecare țară a fost evaluată în funcție de produsul intern brut pe cap de locuitor, speranța de viață sănătoasă, generozitate, sprijin social, libertate pentru a face alegeri pentru sine și percepția asupra corupției din fiecare țară.

Te-ar mai interesa: Medicamentul minune cu care slăbesc rapid vedetele...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private