Sari la conținut

Românul care a câștigat sute de mii de euro la Loto, dar nu se poate bucura de premiu! Îi poate fi fatal!

Românul care a câștigat sute de mii de euro la Loto, dar nu se poate bucura de premiu! Îi poate fi fatal!

Pentru un român din Spania, Moș Crăciun a venit mai devreme cu câteva zile. Vasile este un șofer  de TIR și locuiește cu familia sa în orașul spaniol Roquetas de Mar, situat în provincia Almería din Andaluzia, încă din anul 2001.

Potrivit site-ul ABC Spania, românul a câștigat o sumă fabuloasă cu câteva zile înainte de Crăciun, după ce a decis să cumpere un bilet la loteria specială de Crăciun „El Gordo” din Spania, care este organizată în fiecare an.

El e Vasile, românul care a câştigat 400.000 euro la Loto în Spania. De ce nu se poate bucura de premiu

Românul care a câștigat sute de mii de euro la Loto, dar nu se poate bucura de premiu

Vasile a câștigat frumoasa sumă de 400.000 de euro și s-a prezentat joi, 22 decembrie 2022, la sediul loteriei pentru a ridica premiul și a dat un interviu pentru presa locală.

Din păcate, această binecuvântare poate fi fatală pentru Vasile însă, dacă dă frâu liber emoțiilor sale.

Bărbatul încă se recuperează după un infarct suferit pe care l-a avut în urmă cu două luni, în timp ce traversa Franța la volanul TIR-ului pe care lucrează ca șofer. Din acest motiv, el nu are voie să aibă parte de emoţii puternice.

„Sunt foarte fericit, dar nu pot sărbători cum se cuvine, trebuie să stau liniştit, să fiu calm. Acum două luni am făcut infarct, acum am câştigat El Gordo.

Nici nu ştiu cum de mai sunt în viaţă. S-a întâmplat într-o duminică, când nu erau doctori în spital”, a explicat românul.

Nu simt multe lucruri, nu mă pot bucura, încă îmi revin. Am câștigat o zecime (din premiul cel mare – n.r.) pentru întreaga familie”,le-a spus Vasile reporterilor spanioli..

Întrebat ce va face cu cei 400.000 de euro câștigați la loterie, compatriotul nostru a spus: „Vom umple unele goluri și vom cumpăra o casă, pentru că stăm în chirie de foarte mulți ani.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel