miercuri, ianuarie 27, 2021

Rona Hartner a fost externată din spital după ce a suferit o importantă intervenție chirurgicală. Din păcate, actrița a fost diagnosticată cu cancer la colon și a trebuit să intre de îndată în operație.

Actrița care se pregătește de o nouă viață, fiind pe punctul de a se căsători, nu poate spune că a aflat acest diagnostic cu stupoare. Rona Hartner a șocat cu mărturisirea ei: a presimțit totul, cu șase luni înainte!

Actrița a mărturisit în cadrul unei emisiuni televizate că în urmă cu șase luni a avut o premoniție în ceea ce privește starea sa de sănătate, mărturisind faptul că avea stări de oboseală și nervozitate neobișnuite, conform Libertatea.ro.

„De șase luni de zile ştiam că voi scrie un status pe Facebook în care voi scrie: Am cancer. Mă gândeam: Pe ce culoare o să scriu oare? După aceea mă duceam la gândul acesta, e un gând tâmpit, hai că îl dau la o parte. Mergeam cu toată lumea la doctor, cu familia mea și eu eram sigură că toţi erau bolnavi în jurul meu, numai eu nu și când colo eu eram cea bolnavă”, a spus Rona Hartner. „Din când în când stăteam eu așa când să adorm, la o siestă sau ceva, mă gândeam. Bine, dacă ar fi să scriu cancer, cum l-aș scrie?. Și după ziceam aoleu, nu. Deci corpul meu îmi vorbea de vreo 6 luni, 8 luni, îmi zicea discret: Băi, nu prea e în regulă, dar nu aveam semne, decât o mare oboseală și o stare un pic de nervozitate. Nu prea suportam pe nimeni, mi se înfundau foarte des urechile, nu mai auzeam pe nimeni, începând cu ora 8 seara”, a explicat vedeta. După aflarea diagnosticului, Rona Hartner, în vârstă de 45 de ani, a fost supusă unei ample intervenții chirugicale, iar ieri a fost externată. Actrița a mărturisit că nu va avea nevoie de citostatice și că s-a recuperat rapid datorită rugăciunilor și a gândurilor bune.

Din fericire, totul a decurs bine: ”Era cancer toată ziua, dar domnul doctor a tăiat ce trebuie…”, a declarat Rona Hartner. După această experiență, Rona Hartner a decis să își doneze ziua de naștere pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer. Astfel, ea i-a rugat pe prietenii ei să nu îi mai ofere cadouri, iar în schimb să doneze bani pentru micuții bolnavi. ”Anul acesta ziua mea de nastere vreau să o dăruiesc pentru salvarea victimelor cancerului atât de inocente…. Dacă ma iubiți, daruiti”, a spus vedeta.