Sari la conținut

Rona Hartner a știut că va muri. Premoniție șocantă în timpul chimioterapiei: Haide, fata mea!

sursa foto: arhiva doctorul zilei
Rona Hartner are din nou cancer

După o perioadă lungă și dificilă, marea actriță Rona Hartner a încetat din viață la vârsta de 50 de ani. Rona Hartner fusese diagnosticată cu cancer pulmonar metastatic.

În timpul tratamentului dureros, Rona Hartner a avut un vis de o profunzime extraordinară. Tatăl ei, care murise de mulți ani, i s-a arătat și încerca să o determine să i se alăture în ceruri. La momentul respectiv, actrița a resimțit o prezență rece în spital și a auzit glasul tatălui ei spunându-i: „Haide, copila mea!”

Pe durata acestei viziuni, Iisus în persoană i-ar fi adresat lui Rona o întrebare decisivă: „Și dacă nu vreau să te vindeci?”, potrivit Redacția.ro.

Întrebarea a reprezentat un moment de cotitură în parcursul ei, care a determinat-o să reflecteze asupra profunzimii credinței sale și a semnificației iubirii divine atunci când se confruntă cu provocările vieții. Replica sa a fost o rugăciune puternică, inspirată de un psalm care evidențiază faptul că iubirea dumnezeiască transcende viața însăși. Această legătură spirituală a influențat profund evoluția stării ei de sănătate, ceea ce a marcat o schimbare benefică și semnificativă în evoluția tratamentului ei.

cancer Rona hartner
sursa foto: arhiva doctorul zilei

S-a vindecat de cancer, însă boala a revenit

Inițial, Rona Hartner se recuperase în urma tratamentului, însă cancerul a revenit și a avansat rapid.

Rona Hartner a declarat că s-a tratat într-un spital public din Franța și că o mutație a cancerului care o afecta a fost cheia salvării sale.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație”, spunea Rona Hartner.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: