Sari la conținut

Rudel Obreja va fi eliberat din penitenciar pentru a se trata

Rudel Obreja va fi eliberat din penitenciar pentru a se trata. Acesta suferă de cancer și are nevoie de tratament special. Recent, Obreja fusese internat …

Tribunalul Ilfov a decis să accepte această cerere de eliberare condiționată pe care a formulat-o avocatul lui Rudel Obreja, pentru că acesta suferă de cancer și are nevoie de un tratament special.

Judecătorii de la Tribunalul Ilfov au așteptat raportul Institutului de Medicină Legală. Specialiștii din cadrul acestui institut au recomandat suspendarea pedepsei din cauza bolii de care Rudel Obreja suferă.

Inclusiv procurorul care se ocupă de caz a fost de acord cu această eliberare, informează Antena 3.

Se întrerupe 3 luni executarea pedepsei

”Dispune întreruperea executării pedepsei închisorii în cuantum de 5 ani, aplicată petentului Obreja Rudel, pentru o perioadă de 3 luni.

Pe durata întreruperii executării pedepsei, petentul Obreja Rudel trebuie să respecte următoarele obligații:

  • să nu depășească limita teritorială a României decât în condițiile stabilite de instanță;
  • să ia legătura, în termen de 24 de ore, de la punerea în libertate, cu Inspectoratul General al Poliției București pentru a fi luat în evidență și a stabili mijlocul de comunicare permanentă cu organul de supraveghere, precum și să se prezinte la instanță ori de câte ori este chemat
  • să nu își schimbe locuința
  • să se prezinte, de îndată, după punerea în libertate, la unitatea sanitară la care urmează să facă tratamentul.

DNA nu va face contestație

Termenul de apel este de trei zile, însă DNA a anunțat că nu va face contestație.

Fostul președinte al Federației Naționale de Box are de executat o pedeapsă de cinci ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Acesta a descoperit că suferă de cancer în urmă cu câteva săptămâni, iar în aceste momente este internat la Institutul Oncologic, notează Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.