miercuri, iunie 7, 2023

Rugăciune către Îngerul păzitor. Rostește-o pentru a scăpa de toate relele. A spune o rugăciune către îngerul păzitor înseamnă să ne încredințăm ființei spirituale care ne însoțește pe tot parcursul vieții noastre.

Îngerii păzitori – creaturi spirituale – sunt trimiși de Dumnezeu să protejeze și să aibă grijă de omenire. Dumnezeu ne iubește atât de mult încât alege, pentru fiecare dintre noi, o ființă credincioasă care ne va însoți pe tot parcursul vieții. Pe lângă faptul că își îndeplinesc datoria de protecție, aceste spirite cerești sunt responsabile de transmiterea rugăciunilor noastre către Domnul Iisus Hristos.

Te-ar mai interesa: Horoscop 7 iunie 2023. Capricornii trag biletul no...

“Sfinte Îngere, păzitorul și acoperitorul meu cel bun, cu inima zdrobită și cu sufletul îndurerat stau dinaintea ta și mă rog. Auzi-mă pe mine, păcătosul rob al lui Hristos, care cu multă căință și lacrimi amare strig: să nu pomenești fărădelegile și nedreptățile cu care eu, nevrednicul, te mâhnesc în toată vremea, săvârșind fapte necuvenite în fața Ziditorului meu Dumnezeu. Fii milostiv și nu te depărta de la mine. Trezește-mă din somnul păcatului și ajută-mă cu rugăciunile tale, ca întru pocăință și neprihană să-mi petrec cealalta vreme a vieții mele.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Aveți grijă cu cerealele! Ni se...


Rugăciune către Îngerul păzitor

Păzește-mă de căderile în păcat, ca să nu pier în deznădejde și să nu se bucure vrăjmașul de pierzarea mea. În tot locul și în tot ceasul să-mi stai înainte, rugându-L pe Domnul Dumnezeul îndurărilor să-mi ierte păcatele pe care le-am săvârșit în viața mea cu fapta, cu gândul sau cu vorba.

Iar în înfricoșatul ceas al sfârșeniei, tu să fii lângă mine, bunul meu păzitor, alungându-i pe întunecații demoni veniți să înfricoșeze cutremuratul meu suflet. Apără-mă de cursele lor, când va fi să trec prin vămile văzduhului, pentru că, de tine călăuzit și păzit, lumina Raiului să o văd, unde Sfinții și Puterile cerești laolaltă laudă și preamăresc numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, Treimea cea de-o-ființă și nedespărțită, și acum și pururea și în vecii vecilor.

Te-ar mai interesa: Fructul interzis celor care suferă de colon iritab...

Amin”, este rugăciune către Îngerul păzitor, potrivit GânduridinIerusalim.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private