Sari la conținut

Sfântul Nicolae 2023, rugăciunea care face minuni: Vei fi păzit de boli și ajutat în fiecare moment al vieții.

Rugăciune către Sf. Nicolae
Sursa foto: arhiva Doctorul ZIlei
Rugăciune: O, preabunule părinte Nicolae, păstorul și învățătorul

 Pe 6 decembrie, în fiecare an, credincioșii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Ierarh Nicolae, făcător de minuni. În această zi sfântă trebuie să te rogi. Vei fi păzit de boli și te va ajutat în fiecare moment greu al vieții.

Sfântul Nicolae, care mai este numit şi “Făcătorul de minuni”, este unul dintre cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii. Aşa cum arată Istoria vieţii sale, Sfântul Nicolae a făcut multe minuni, atât cât a vieţuit pe pământ, cât şi după ce a trecut la cele veşnice.

Iată o rugăciune puternică pe care trebuie să o rostești de Sfântul Nicolae pentru a fi ferit de necazuri, păzit de boli și ajutat în fiecare moment al vieții.

 Rugăciune: O, preabunule părinte Nicolae, păstorul și învățătorul

Rugăciune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

„O, preabunule părinte Nicolae, păstorul și învățătorul celor ce aleargă cu credință către a ta folosire și cu fierbinte rugăciune te cheamă pe tine, sârguiește degrab a le ajuta. Izbăvește turma lui Hristos de lupii ce o răpesc pe ea și toate părțile creștinești le ocrotește și le păzește, prin sfintele tale rugăciuni, de gâlcevile lumești, de cutremur, de venirea altor neamuri, de robie și de războiul cel dintre noi, de foamete, de potop, de sabie, de boală și de moarte grabnică.

Și precum ai miluit pe cei trei bărbați care ședeau în temniță și i-ai izbăvit pe ei de mânia împăratului și de tăierea sabiei, așa ne miluiește și pe noi cei ce cu mintea, cu cuvântul și cu lucrul suntem întru întunericul păcatelor și ne izbăvește de mânia lui Dumnezeu și de chinul cel veșnic ca prin mijlocirea ta, cu ajutorul, cu mila și cu harul lui Hristos, Dumnezeu să ne dea viață liniștită și fără de păcat, ca să viețuim în veacul acesta, și de partea stării de-a stânga să ne izbăvească și în partea de-a dreapta, împreună cu toți sfinții, să ne învrednicim. Amin”, potrivit doxologia.ro.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: