Sari la conținut

Rugăciune pentru a doua zi de Rusalii. Se rosteşte timp de 9 zile pentru împlinirea dorințelor

cea mai puternica rugaciune
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
cea mai puternica rugaciune

Este bine să rostești 9 zile la rând, căci este puternică și își îndeplinește orice dorință.

În Sărbătoarea Rusaliilor există o rugăciune a Sfântului Duh, pe care orice credincios ar trebui să o rostească pentru împlinirea dorințelor, scrie Romania TV.

Se începe în Lunea Rusaliilor şi se încheie miercurea din săptămâna următoare.

Împărate ceresc, Mângâietorule, Duhul adevărului, care pretutindenea ești. Și toate le împlinești. Vistierul bunătăților și dătătorule de viață, vino și te sălășluiește întru noi. Și ne curăţeşte de toată întinarea. Și mântuieşte, Bunule, sufletele noastre!

O, Duhule Sfinte, Tu ești a Treia Persoană a Sfintei Treimi! Tu ești Duhul adevărului, iubirii și sfințirii. Venind de la Tatăl și de la Fiul și egal cu Ei în toate!

Citeste si:

Te ador și te iubesc din toată inima. Învață-mă să-L cunosc și să-L caut pe Dumnezeu. De care și pentru care am fost creat.

Umple-mi inima cu adorarea sfântă. Dă-mi părere de rău pentru păcate și răbdare. Și nu mă lăsa să cad în păcat. Mărește-mi credința, speranța și mila. Și scoate-mi la iveală toate virtuțile. Ajută-mă să cred!

Rugăciune pentru a doua zi de Rusalii

Ajută-mă să cresc în cele patru virtuți cardinale, în cele 7 daruri ale Tale (înțelepciunea, înțelegerea, știința, sfatul, pietatea, tăria și credința în Dumnezeu.)

Fă-mă un urmaș credincios al lui Iisus, un copil ascultător al Bisericii, și un ajutor al vecinului meu. Dă-mi harul să ţin poruncile și să primesc sacramentele cum se cuvine.

Fă-mă să cresc în sfințenie în statutul de viață la care Tu m-ai chemat, și condu-mă fericit la viață de veci. Prin Iisus Hristos, Domnul nostru.

Dă-mi, de asemenea, Duhule Sfinte, Dătător al tuturor darurilor bune, favoarea specială pentru care te chem (menționează cererea …), dacă va fi spre onoarea și mărirea Ta și spre ajutorul meu. Mărire Tatălui, și Fiului, și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.