Sari la conținut

Rugăciunea care aduce pacea în vreme de război. Face adevărate miracole dacă o rostești astfel!

Din cuprinsul articolului

În vremuri grele, oamenii se întorc cât mai mult spre Dumnezeu pentru ajutor. Credința și rugăciunile sunt elemente importante pentru orice om și, adesea, nu întârzie din a dezvălui adevărata putere pe care Dumnezeu o are.

Există o rugăciune pentru orice problemă și grijă. În vreme de război, rugăciunea trebuie să fie rostită de mai multe ori, în liniște și credință.

Rugăciunea ne va da curaj și putere să trecem peste toate încercările, alături de familia și apropuiații noștri. De asemenea, rugăciunea va oferi putere și persoanelor pentru care te rogi, astfel este bine să nu o rostești numai o dată.

Spusă cu toată intenția, rugăciunea poate aduce adevărată liniște, pace și dreptate.

Rugăciune pe timp de război

„Sfântă Treime, îngăduind începerea războiului Rusiei împotriva Ucrainei. Te rog să ai grijă de românii din țara vecină, scăpându-i de moartea năpraznică. Luminează, Tată Ceresc, pe conducătorul rus care a vizitat Athosul. Fă-l să-și amintească de rugăciunile la care a luat parte cu acele prilejuri. De convorbirile pe care le-a avut cu călugării și de legile milenare ale ortodoxiei. Între care SĂ NU IEI NUMELE DOMNULUI DUMNEZEULUI TĂU ÎN DEȘERT, SĂ NU POFTEȘTI NIMIC DIN CE ESTE AL APROAPELUI TĂU. Dar mai ales SĂ NU UCIZI sunt esențiale pentru dobândirea mântuirii personale. Ajută-l, deci, să înțeleagă primejdia de moarte în care se află, fiind răspunzător de fiecare om ucis în această năvală decisă de el asupra unei țări cu locuitori în majoritate creștini.

Doamne Iisuse Hristoase, Care ai învățat pe ucenici și pe apostoli că „toți cei ce scot sabia de sabie vor pieri” (Matei 26, 52), trimite Arhanghelii, Îngerii și Sfinții Tăi să le amintească tuturor militarilor aflați în oastea rusă să refuze distrugerile locuințelor oamenilor nevinovați și să evite uciderile fratricide pentru care vor da socoteală personală dinaintea Ta.

Duhule Sfinte, Mângâietorule, Care ai coborât la Cincizecime în chip de limbi de foc, învățând Adevărul pe cei ce aleg Calea spre Viață. Te rog să le dai conducătorilor celor două țări gândul întâlnirii cât mai repede pentru a hotărî soluții politico-strategice fără noi vărsări de sânge omenesc și fără alte distrugeri.

Maica Domnului nostru Iisus Hrirstos, Te rog să-i ocrotești pe românii din Bucovina și din Maramureș de războiul văzut. Iar pe noi toți să ne aperi de efectele speculațiilor financiare, de lipsurile și de nevoile care pot decurge din pricina acestui conflict armat apropiat de granițele României – Grădina Ta.

Slavă Tatălui, Fiului și Sfîntului Duh! Amin!”, scrie România TV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel