Sari la conținut

Rugăciunea de Înălțarea Domnului. Are mare putere ajutătoare dacă o spui în această zi sfântă

rugaciune
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Puterea rugaciunii

Rugăciunea de Înălțarea Domnului. Are mare putere ajutătoare dacă o spui în această zi sfântă.

Înălțarea Domnului, sărbătorită astăzi, 10 iunie, este cea mai importantă sărbătoare a creștinătății, de după Paște, conform Calendarului Creștin Ortodox din 2021.

În ziua în care sărbătorim Înălţarea Domnului, unul dintre cele mai importante lucruri pe care creştinii le fac este acela de a spune o rugăciune. Dacă ai necazuri, de Înălțarea Domnului spune cu toată credința această rugăciune, care te poate ajuta să treci peste probleme.

„Stăpâne Doamne Iisuse Hristoase, Cel Ce, pogorându-Te din cer la cele de pe pământ ca om, ai înălţat, ca un Dumnezeu milostiv, firea noastră cea căzută, Cel Care apoi ai străbătut tăria cerului şi ne-ai unit pe noi cu Tatăl, la Tine cădem cu smerenie şi ne rugăm.

Mântuitorule trimite peste noi toţi Duhul Tău cel dătător de har, de lumină, de iubire şi de pace lăuntrică!

Goneşte de la noi, ticăloşii, gândurile rele care ne tulbură, căci ştii, Cunoscătorule de inimi, cât de mare este războiul lăuntric la care suntem supuşi.

Vindecă rănile noastre sufleteşti şi luminează ochii cugetelor noastre!

Rugăciune de Înălțarea Domnului. Se spune că are efecte miraculoase

Tu ştii că însetează de Tine inimile noastre ca un pământ uscat! Aşadar, trimite harul Tău, Doamne, ca să ne sature foamea şi să ne adape setea, căci pe Tine Te dorim şi de Tine însetăm, Lumina Adevărului, Dătătorul mântuirii.

Ajută-ne, Doamne, să ne trezim din somnul greu al păcatului şi să ne înălţăm cugetele şi simţirile noastre la cer, pentru a ne împărtăşi şi noi de bucuria veacului ce va să fie. Amin!”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel