miercuri, decembrie 7, 2022

Rugăciunea de luni se rostește astăzi pentru a avea noroc, spor, sănătate pentru întreaga săptămână. Este vorba despre o rugăciune închinată lui Dumnezeu și vei face față tuturor greutăților care ar putea apărea dacă o rostești luni.

Chiar dacă prima zi a săptămânii nu este marcată de o anumită sărbătoare în calendarul creștin ortodox, credincioșii pot rosti astfel de rugăciuni, în care să se roage lui Dumnezeu cu evlavie și smerenie.

Te-ar mai interesa: Ai mereu mâinile și picioarele reci? Uite ce boli ...

RUGĂCIUNEA DE LUNI

Potrivit crestinortodox.ro, această rugăciune de luni ne ajută pentru a face față tuturor provocărilor din timpul săptămânii.

„Doamne Iisuse Hristoase, cu adâncă umilință recunosc și mărturisesc, că în toată ziua păcătuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiești. Deci, astăzi, că este luni și începutul săptămânii, mă rog cu umilință îndurării Tale celei mari: iartă-mi păcatele cele de voie și fără de voie, și-mi ajută să pun început bun și să port mai multă grijă de sufletul meu, pentru care ai răbdat atâtea dureri la Sfântă Ta Răstignire!

O Doamne, astăzi îți dau sufletul și trupul meu și voința mea, rugându-Te să fie voia Ta cu mine, după bună plăcerea Ta. Pedepsește-mă Doamne, după îndurarea Ta, în această lume, iar nu în cealaltă viață.

Te-ar mai interesa: Adrian Mutu: „Pe Sandra am pus ochii când av...

Și iartă pe cei vii și pe cei răposați, pentru rugăciunile Sfintei Tale Biserici, și pe toți ne învrednicește de mărirea Ta în răi. La aceasta pun mijlocitori pe Sfinții Tăi îngeri, către care zic:

O, cereștilor ajutători și păzitori ai oamenilor, vouă mă închin și vă mulțumesc, pentru ajutorul și conducerea ce ne-o dați în toate zilele nouă, nevrednicilor și păcătoșilor.

Te-ar mai interesa: Rugăciune pentru sănătate către Sfânta Filofteia. ...

Scutiți-mă de vrăjmașii cei văzuți și nevăzuți, că să nu mai păcătuiesc de acum înaintea Dumnezeului meu!

Învredniciți-mă să va văd la moartea mea, stând în jurul meu și să duceți sufletul meu în cer, că să se închine măririi Feței lui Dumnezeu, iar vouă să vă mulțumesc acolo, pentru purtarea de grijă ce ați avut pentru mine și binele vostru să-l spun cu glas neîncetat în veci. Amin.”

Te-ar mai interesa: Schimbare în sistemul de sănătate. Se poate decont...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private