vineri, martie 24, 2023

Mișcarea și rugăciunea sunt sunt cele două elemente care o țin în formă pe Irina Loghin la cei 82 de ani.  Credința în Dumnezeu a ajutat-o să depășească momentele dificile. Celebra interpretă de muzică populară spune zilnic o rugăciune care o ajută să înfrunte orice problemă.

Rugăciunea puternică pe care o spune Irina Loghin. „Doamne și stăpânul vieții mele…”

„Când mă rog, am fost învățată să nu mă gândesc la grijile cu care mă confrunt, la nu știu ce probleme. Trebuie să le lași deoparte. Rugăciunea trebuie făcută cu respect față de Cel de Sus și cu credință că spusele tale vor fi ascultate. Nu trebuie să spui de fiecare dată ca la carte toate rugăciunile pe care le știi. Eu de multe ori folosesc și cuvintele mele, simple, prin care mă plâng sau îi spun simplu că-i mulțumesc pentru una sau pentru alta. Rugăciunea mi-a dat mereu o stare de bine. Iar atunci când spun rugăciunea dedicată Maicii Domnului parcă mă transpun, parcă nu mai sunt eu. Celor care nu mă cred, să încerce să facă rugăciunea asta. Nu e scurtă, dar e atât de frumoasă”, a mai spus Irina Loghin.

Te-ar mai interesa: Dupa aproape 200 de ani, s-a aflat ce boli a avut ...

O rugăciune pe care a învățat-o de la tatăl ei o rostește de fiecare dată pentru a reuși să treacă peste momentele dificile. Iată care este rugăciunea preferată a celebrei cântărețe de muzică populară.

Rugăciunea Sfântului Efrem Sirul!

Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie.

Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, robului Tău.

Așa Doamne, Împărate, dăruiește-mi ca să-mi văd greșalele mele și să nu osândesc pe fratele meu, că binecuvântat ești în vecii vecilor. Amin.

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: slăbești până în 20 kg în 13 zile RA...

Și după rugăciunea aceasta, se zic aceste patru stihuri, iarăși în trei stări, cu 12 închinăciuni:

Dumnezeule, milostiv fii mie păcătosului.

Dumnezeule, curățește-mă pe mine păcătosul.

Cel ce m-ai zidit, Dumnezeule, mântuiește-mă.

Fără de număr am greșit, Doamne, iartă-mă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private