miercuri, martie 22, 2023

Rugăciuni la necazuri și supărări. Puterea rugăciunii face minuni.

În aceste vremuri de tulburi, în care simțim că tot ceea ce știam se preschimbă în ceva cu totul necunoscut, rugaciunea ne ajută foarte mult. În timpul rugăciunii, grijile se mută pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul. Astfel, devine posibilă atât vindecarea psihică şi morală cât şi cea fizică.

S-a dovedit științific faptul că rugăciunea scade nivelul hormonilor de stres, reduce tensiunea arterială, durerile cronice, tulburările de somn, anxietatea și îți oferă relaxarea și împăcarea sufletească de care ai nevoie.

În vreme de necaz și de rătăcire sufletească, o rugăciune de ajutor ne ajută să răzbim și să nădăjduim că problemele noastre vor fi rezolvate. Iată câteva rugăciuni de ajutor pe care credincioșii le rostesc în momentele de cumpănă din viața lor.

Te-ar mai interesa: Ficatul gras: fructul care ajută la reducerea grăs...

Mica rugaciune la necazuri si suparari

Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra mea si intristarile chinuitoare ma ingrozesc, dar intru Tine este toata nadejdea mea.

Tu cunosti toata pricina raului ce ma bantuie. La Tine perii capului meu sunt numarati. La Tine, deci, scap si pe Tine te rog sa departezi de la mine orice rau pierzator de suflet si trup. Si sa-mi ajuti sa birui toate ispitele care ma invaluiesc.

Pentru ca Tu esti intarirea, scaparea si izbavitorul meu, Hristoase, Dumnezeule si Tie marire inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.

Marea rugaciune la vremuri de grea incercare, necazuri, pericole si nenorociri

Doamne Dumnezeule, norii negri ai nenorocirilor se ingramadesc asupra capului meu si intristarile chinuitoare ma ingrozesc. Dar, desi sufar, eu nu cartesc impotriva Ta, Preabunule, caci Tu esti totdeauna sprijinitorul meu si piatra cea neclintita, pe care sunt intemeiate nadejdile mele. Tu cunosti, Dumnezeule, pricinile nenorocirilor si intristarilor mele si ingrijesti de soarta mea.

Te-ar mai interesa: Remedii naturale împotriva infecțiilor urinare. Of...

Desi sufar, Doamne, eu stiu ca Tu ma iubesti si aceasta incredintare ma incurajeaza. Plin de nadejde in dragostea si bunatatea Ta, nu voi lasa sa ma biruiasca impotrivirile soartei, ci ma voi lupta cu curaj, pentru ca eu cred ca, avand ajutorul Tau, voi iesi biruitor.

Cel ce carmuiesti lumea si soarta muritorilor, carmuieste si corabia vietii mele, cea izbita de valurile ispitelor, spre liman linistit. Intelepciunea Ta sa ma povatuiasca pururea in calea binelui si a fericirii, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor Sfintilor Tai. Amin.

Te-ar mai interesa: Cutremur în Ministerul Sănătăţii! Un înalt funcţio...

Rugăciuni la necazuri și supărări. Puterea rugăciunii face minuni

Rugăciune puternică, la vreme de ispită

Doamne Dumnezeule, Cel ce ai ingaduit diavolului sa ispiteasca in Rai pe stramosii nostri Adam si Eva, spre a le incerca ascultarea si supunerea lor; Cel ce ai ingaduit diavolului sa ispiteasca cu ingroziri si cu suferinte grele pe Dreptul Iov, pentru a se vadi si mai lamurit virtutile si credinta lui intru Tine. Cel ce ai dat ingaduinta satanei sa se apropie cu ispitire de Insusi Fiul Tau, pentru ca, infrant si rusinat, acel duh blestemat sa auda din gura Mantuitorului lumii cuvintele:

Te-ar mai interesa: Dr. Alexandru Blidaru, renumit medic oncolog: „Cel...

„Inapoia mea, satano, caci este scris: Domnului Dumnezeului tau sa I te inchini si numai Lui Unuia sa-I slujesti!”.

Cel ce tuturor Dreptilor si Sfintilor Tai le-ai dat vremuri de ispitire, de primejdii si de grele indoieli, pentru ca, prin ele lamurindu-se, sa biruie si sa ramana si mai intariti in credinta, in nadejdea, in dragostea si in supunerea cea catre Tine.

Insuti, Atotputernice si Preabunule Stapane, ajuta-ma in aceasta clipa grea, cand duhul satanei imi tulbura mintea cu indoieli si amagiri viclene imi framanta inima.

Arata-mi, Milostive Doamne, adevarul si calea Ta cea dreapta. Pentru ca, biruind greaua incercare din clipa de acum, sa ma bucur de cuvintele Apostolului Tau Iacob, care zice:

Te-ar mai interesa: Dr. Bilic, reguli de urmat în dieta pentru slăbit:...

„Fericit barbatul care rabda ispita, caci, lamurit facandu-se, va lua cununa vietii, pe care a fagaduit-o Dumnezeu tuturor celor ce Il iubesc pe El”.

Daruieste-mi, Stapane Doamne, inima curata si credinta tare, pentru ca in aceste clipe grele sa cant impreuna cu Proorocul Tau David:

„Doamne, cat s-au inmultit cei ce ma necajesc! Multi se scoala asupra mea. Multi zic sufletului meu: nu este mantuire lui intru Dumnezeul lui! Dar Tu, Doamne, sprijinitorul meu esti, slava mea esti si Cel ce inalti capul meu. Cu glasul meu catre Domnul am strigat si m-a auzit din muntele cel sfant al Lui. Scoala, Doamne, mantuieste-ma, Dumnezeul meu, ca Tu ai batut pe toti cei ce ma vrajmasesc. Dintii pacatosilor ai zdrobit. A Domnului este mantuirea, si peste tot poporul Tau binecuvantarea Ta”. Amin.

Rugăciuni la necazuri și supărări. Puterea rugăciunii face minuni

Rugăciunea Sfintei Cruci

Sa se scoale Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui si sa fuga de la fata Lui toti cei ce-L urasc pe Dansul. Sa piara cum piere fumul, cum se topeste ceara de la fata focului, asa sa piara diavolii de la fata celor ce-L iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul Crucii si zic cu veselie.

Bucura-te, Preacinstita si de viata facatoare Cruce a Domnului. Care alungi diavolii cu puterea Celui ce S-a rastignit pe tine, a Domnului nostru Iisus Hristos. Care S-a pogorat la Iad si a calcat puterea diavolului si te-a daruit pe tine noua, Cinstita Crucea Sa, spre alungarea a tot pizmasul.

O, Preacinstita si de viata facatoare Cruce a Domnului, ajuta-mi impreuna cu Sfanta Fecioara Maria, Nascatoare de Dumnezeu, si cu toti Sfintii, acum si pururea si in vecii vecilor Amin.

Ingradeste-ma, Doamne Dumnezeule, acopera-ma si pazeste-ma, cu puterea Cinstitei si de viata purtatoarei Crucii Tale, departand de la mine tot raul. Amin.

In mainile milostivirii Tale celei mari, Dumnezeul meu, incredintez astazi sufletul si trupul meu, simtirile si graiurile mele, sfaturile si gandurile mele, lucrurile si toate cele trebuincioase sufletului si trupului meu.

Iar Tu, Doamne, binecuvanteaza-ma, miluieste-ma Doamne, si ma izbaveste de tot raul. Ca petrecand aici pe pamant viata fara de pacat in toate zilele vietii mele, sa ajung la viata cea vesnica cu Sfintii Tai in Imparatia Ta si cu dansii sa te slavesc in veci. Amin.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private